Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό: Η άγνωστη αδερφή της Ματίνας Νικολάου που όλοι τις μπερδεύουν

December 29, 2022

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό: Η άγνωστη αδερφή της Ματίνας Νικολάου που όλοι τις μπερδεύουν


Διαφ.

Τρομερή ομοιότητα με την αδερφή της έχει η Ματίνα Νικολάου, με την οποία δείχνουν να είναι αρκετά αγαπημένες και δεμένες.



Την Ματίνα Νικολάου την παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και η αλήθεια είναι ότι την έχουμε αγαπήσει πάρα πολύ!

Την γνωρίσαμε ως τηλεοπτική Βάνια και έχουμε λατρέψει τις μεταμφιέσεις της αλλά και τους ξέφρενους χορούς της κάθε μεσημέρι μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι».

Νικολάου

Την φετινή σεζόν μάλιστα, την παρακολουθούμε κάθε Σάββατο και μέσα από το J2US, στο οποίο συμμετέχει με τον Βασίλη Πορφυράκη και έχουν φτάσει μέχρι και τον μεγάλο τελικό, που θα τους δούμε το ερχόμενο Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, για να καταφέρουν να κατακτήσουν την πρώτη θέση στο μουσικό show του Νίκου Κοκλώνη.

Λίγα λόγια για την Ματίνα Νικολάου

  • Η Ματίνα Νικολάου γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου του 1977 στο Μαρκόπουλο Αττικής όπου και μεγάλωσε.
  • Ολοκληρώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει υποκριτική στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν από όπου και αποφοίτησε το 2001.
  • Αμέσως μετά το τέλος των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται κυρίως στο θέατρο.
  • Από το 2010 ξεκίνησε την συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά αρχικά ως βοηθός σκηνοθέτη στις παραστάσεις του ενώ το 2012 ξεκίνησε να παίζει σε αυτές.
  • Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην δραματική σειρά του Mega Channel «Γη και Ουρανός» τη σεζόν 2005-2006 παίζοντας μαζί με τους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Νίκο Κουρή, Θάλεια Ματίκα, Γιώργο Μακρή και άλλους.
  • Ακολούθησε μία guest εμφάνιση στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Δυο μέρες μόνο» το 2006.
  • Το 2007 έπαιξε σε μία ιστορία της σειράς «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» ενώ τη σεζόν 2007-2008 συμμετείχε σε κάποια επεισόδια της σειράς Big Bang.
  • Το 2009 έλαβε μέρος σε μία ακόμη ιστορία των Επτά Θανάσιμων Πεθερών ενώ έπαιξε μαζί με την Ελένη Ράντου σε ένα επεισόδιο της σειράς «Εργαζόμενη Γυναίκα».
  • Τη σεζόν 2016-2017 η Ματίνα Νικολάου επέστρεψε τηλεοπτικά μέσω της μαύρης κωμωδίας του Λευτέρη Παπαπέτρου «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα» που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.
  • Από το 2018-2019, ύστερα από πρόταση του Νίκου Μουτσινά, δέχτηκε να συνεργαστεί στην παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής του Open TV «Για την παρέα». Εκεί υποδύεται έναν φανταστικό χαρακτήρα με το όνομα Βάνια. Η προέλευση και η δημιουργία του χαρακτήρα είχε γίνει το 2016 για τις ανάγκες της παράστασης «Κοκομπλόκο» που σκηνοθετούσε και συμπρωταγωνιστούσε μαζί με τον Νίκο Μουτσινά. Η εκπομπή προβάλλεται τα τελευταία 2 χρόνια από τον ΣΚΑΪ, με την ονομασία «Καλό Μεσημεράκι».

Η ομοιότητα με την αδερφή της

Παρ’ όλες τις υποχρεώσεις της, η Ματίνα Νικολάου πάντοτε προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της, στην οποία και έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Κάνοντας ένα scroll down στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την είδαμε να ποζάρει με την αδερφή της, Φιλίτσα Νικολάου, με την οποία και είναι πολύ αγαπημένες. Οι δυο τους μοιάζουν πολύ εμφανισιακά και είναι κούκλες!

«Από αυτό έχασα τη μητέρα μου, είπα “Όχι, δεν θα αφήσω τον καρκίνο να με νικήσει”»: Καθηλώνει η Χάρις Αλεξίου

Δείτε την φωτογραφία

Νικολάου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: