"Το ήθελα από παιδί": 38χρονος δεν έβρισε δουλειά λόγω ύψους, ξόδεψε 96.000€ για να ψηλώσει & άλλαξε η ζωή του

December 31, 2022

“Το ήθελα από παιδί”: 38χρονος δεν έβρισε δουλειά λόγω ύψους, ξόδεψε 96.000€ για να ψηλώσει & άλλαξε η ζωή του


Διαφ.

Ζήτημα ζωής και θανάτου ήταν για έναν 38χρονο να ψηλώσει, για αυτό ξόδεψε μια περιουσία ώστε να σπάσουν τα πόδια του και να πάρει 7,62 εκ.Ο 38χρονος Rich Rotella που είναι ηθοποιός στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια έβρισκε συνέχεια κλειστές πόρτες, γιατί τον απέρριπταν ως κοντό οι παραγωγοί, όπως αναφέρει η mirror.co.uk. Μάλιστα, σε σύντομο χρονικό διάστημα δέχτηκε διαδοχικά 50 αρνητικά email σε αιτήσεις που είχε υποβάλει, όπου τον ενημέρωναν πως θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον πάνω από 1,70 μέτρα, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο να προσληφθεί.

Ο άνδρας με ύψος 1,65 μέτρα λοιπόν, αποφάσισε να δώσει 96.000 ευρώ για να ψηλώσει και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση – γνωστή ως αμφίπλευρη επιμήκυνση του μηριαίου οστού – στην οποία έσπασε και τα δύο μηριαία οστά του και τοποθετήθηκαν μέσα μεταλλικές ράβδοι με μαγνήτες που μετακινούσαν τα οστά 1 χιλιοστό μεταξύ τους κάθε μέρα.

«Το να είμαι πιο ψηλός είναι κάτι που ήθελα από παιδί», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για τρεις μήνες αναγκάστηκε να κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, επειδή απαγορεύονταν να σταθεί όρθιος ή και να περπατήσει.

Έκτοτε, υποστηρίζει ότι τον δέχονται στα κάστινγκ που ζητούν ηθοποιούς, ενώ έχει δει βελτίωση στις κοινωνικές επαφές του και ειδικά στα ραντεβού. «Περίπου 30-40% έχουν αυξηθεί οι γυναίκες που με παρατηρούν», είπε ο άνδρας που πλέον έφτασε να έχει ύψος 1,73 μέτρα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: