Σε αναμμένα κάρβουνα η Λίτσα Πατέρα: "Γνωρίζω τον αστρολογικό μου χάρτη. Είμαι έτοιμη να το αποδεχθώ"

December 31, 2022

Σε αναμμένα κάρβουνα η Λίτσα Πατέρα: “Γνωρίζω τον αστρολογικό μου χάρτη. Είμαι έτοιμη να το αποδεχθώ”


Διαφ.

Κρατάει τη ζωή της υπό έλεγχο βάσει του αστρολογικού χάρτη της, αποκάλυψε η Λίτσα Πατέρα μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη.Τον δικό σας αστρολογικό χάρτη τον κοιτάτε; Σας έχει τύχει να προστατεύσετε τον εαυτό σας από κακοτοπιές;

Τον δικό μου χάρτη τον γνωρίζω εννοείται απέξω. Προσέχω, όμως, και είμαι έτοιμη να αποδεχθώ τις επιταγές του σύμπαντος.

Δεν θα θέλατε τη δική σας εκπομπή Αστρολογίας;

Θα το ήθελα πάρα πολύ γιατί πιστεύω πως αν υπήρχε μια εκπομπή με μάθημα Αστρολογίας, θα γνώριζε ο κόσμος περισσότερα από ό,τι μαθαίνει με αυτά που λέμε. Ο κόσμος ενδιαφέρεται πραγματικά να ακούσει την πρόβλεψη της ημέρας, όμως θα είχε πολλά περισσότερα να ωφεληθεί από τη γνώση της Αστρολογίας η οποία θα του επέτρεπε να γνωρίσει καλύτερα τον σύντροφό του, τα παιδιά του, να παρακάμψει «καταιγίδες» και γενικά, όσο του επιτρέπει το Σύμπαν, να ζήσει πιο όμορφα και περισσότερο ειρηνικά.

Νέα ζωή για τον Μπρούνο Τσιρίλο μετά το διαζύγιο: Αγκαλιά με την 12χρονη κόρη του για γιορτές στην πατρίδα του

Σας διαβεβαιώ ότι υπάρχει μια Ανώτερη Δύναμις η τα πανθ’ ορά (η οποία τα πάντα βλέπει) και σίγουρα ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος αν γνώριζε να «διαβάζει» τα άστρα. Αυτό είναι το όνειρο της ζωής μου. Βέβαια είμαι πολύ περήφανη για τη Σχολή Αστρολογίας litsapatera-mayoschool.gr που έχουμε φτιάξει, η οποία είναι μέσω διαδικτύου και με την οποία οι σπουδαστές μπορούν να πάρουν την πιστοποίηση της Mayo School of Astrology της Αγγλίας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας ρωτήσω, όχι τι εύχεστε αλλά τι απεύχεστε για τη χρονιά που έρχεται.

Απεύχομαι τη συνέχιση της επιθετικότητας και της βίας είτε μεταξύ κρατών είτε μεταξύ ανθρώπων. Εύχομαι να κυριαρχήσει μόνο η αγάπη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: