Μετά από επεισόδιο εν ώρα υπηρεσίας: Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ για τον 40χρονο Μιχάλη – "Έφυγες νωρίς γίγαντα"

December 31, 2022

Μετά από επεισόδιο εν ώρα υπηρεσίας: Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ για τον 40χρονο Μιχάλη – "Έφυγες νωρίς γίγαντα"


Διαφ.

Βαρύ πένθος σε Χίο και Βοιωτία για τον 40χρονο Μιχάλη Βογιατζή, που κατέληξε μετά από νοσηλεία τριών εβδομάδων προδομένος από την καρδιά του.Ο αστυνομικός της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, έχασε τη μάχη για τη ζωή στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών μετά το σοβαρό επεισόδιο που υπέστη στις 7 Δεκεμβρίου εν ώρα υπηρεσίας, όπως αναφέρει το politischios.gr.

40χρονο

Οι ελπίδες που έδιναν οι γιατροί στο 401 στον 40χρονο ήταν ελάχιστες και η μεγάλη του καρδιά «που χωρούσε όλον τον κόσμο», τελικά δεν άντεξε και ο αγαπημένος όλων, Μιχάλης «έφυγε» για τη γειτονιά των αγγέλων.

Ο αποχαιρετισμός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας στον 40χρονο

Οι συνάδελφοί του στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας τον αποχαιρετούν με πόνο ψυχής:

«Έδωσες τη μάχη σου για τρεις εβδομάδες. Υπήρξες άλλωστε πάντοτε μαχητής στη ζωή σου. Πάντοτε πρωτοπόρος, πάντοτε παρών στην πρώτη γραμμή, έτοιμος να προσφέρεις σε όποιον είχε ανάγκη. Πρότυπο συζύγου και πατέρα. Υπόδειγμα συναδέλφου και φίλου.

Η μεγάλη σου καρδιά χωρούσε όλο τον κόσμο.

Μακάρι η σημερινή είδηση να ήταν μια ακόμα φάρσα σου. Απερίγραπτη η οδύνη για όσους είχαν την ευτυχία να σε γνωρίσουν. Θα σε θυμόμαστε όπως σε βλέπαμε καθημερινά, με το χαμόγελο στα χείλη..

Καλό σου ταξίδι Μάικ, καλή αντάμωση αδερφέ μας..».

Η κηδεία του Μιχάλη Βογιατζή θα γίνει την Παρασκευή (30/12) στις 11:30’ το πρωί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Λιβαδειά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: