Όλη η τύχη πάνω τους: Ευχάριστα νέα για αυτά τα 4 Ζώδια, το 2023 θα είναι η τυχερή τους χρονιά

December 31, 2022

Όλη η τύχη πάνω τους: Ευχάριστα νέα για αυτά τα 4 Ζώδια, το 2023 θα είναι η τυχερή τους χρονιά


Διαφ.

Η Λίτσα Πατέρα μιλάει στο περιοδικό ΟΚ! και κάνει προβλέψεις για το τι θα φέρει το 2023 σε όλα τα ζώδια, τονίζοντας ότι «όσα και αν μας φοβίζουν τώρα –πόλεμος, φτώχεια, επιθετικότητα, εγκλήματα–, αυτό που θα πρέπει να διασώσουμε πάση θυσία αυτόν τον χρόνο, όσο και αν ακούγεται τετριμμένο, είναι το περιβάλλον».Και προσθέτει η αστρολόγος ότι «όπως τονίζω και στο μεγάλο πολιτικό μας άρθρο στο ετήσιο τεύχος του περιοδικού, ας σώσουμε το “σπίτι μας” που είναι το περιβάλλον. Άρα το 2023 το κύριο μέλημά μας θα πρέπει να είναι η σωτηρία του περιβάλλοντος και η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής».

Οι αναλυτικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα και τι πρέπει να προσέξουμε

Κριός

Αγαπημένα μου Κριαράκια, μέχρι τις 15 Μαΐου θα βρίσκεται ο Δίας στο ζώδιό σας και θα έχετε την ευκαιρία να εξασφαλίσετε ό,τι καλύτερο για την επιτυχία και τον αυτοσεβασμό σας. Από τις 16 Μαΐου και μετά θα επικεντρωθείτε περισσότερο στις μικρές απολαύσεις των υλικών αγαθών, καθώς και τα οικονομικά σας θα σημειώσουν σημαντική ενίσχυση. Όσο για το καλοκαίρι, θα είναι ιδιαίτερα ερωτικό για εσάς – αποφύγετε μόνο τον Αύγουστο να δώσετε συνέχεια σε ερωτικές επιστροφές. Κάποιες μικρές εντάσεις μπορεί να υπάρξουν τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο, όχι όμως ικανές να επηρεάσουν την εξέλιξη της καλής χρονιάς. Όσο για τους τελευταίους μήνες της χρονιάς, εκτός από ιδιαίτερα ερωτικοί θα είναι και πολύ τυχεροί.

Ταύρος

Αγαπημένα μου Ταυράκια, μέχρι τις 15 Μαΐου θα ενισχυθεί ιδιαίτερα το ένστικτό σας καθοδηγώντας σας σε σωστές επιλογές, όπου θα σας ευνοήσουν περισσότερο από ό,τι περιμένετε. Τέλη Μαΐου και για έναν μήνα θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις, το ίδιο και από τα μέσα Οκτωβρίου, αλλά θα είναι κάτι εντελώς παροδικό, αφού θα αφορά περισσότερο διευθέτηση παλιών εκκρεμοτήτων. Το καλοκαίρι θα είναι πολύ ερωτικό και συγχρόνως μέσα στον Αύγουστο θα σας δοθεί η αφορμή να γίνουν ανακατατάξεις στην οικία σας. Η χρονιά τελειώνει με τις ερωτικές ευκαιρίες να αυξάνονται – ιδίως τον τελευταίο μήνα της χρονιάς θα μπορείτε να κατακτήσετε ό,τι επιθυμείτε και ερωτικά και οικονομικά, αλλά κυρίως ηθικά.

Δίδυμοι

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, μέχρι τον Μάρτιο θα νιώθετε ότι είστε έτοιμοι να αναλάβετε τα ηνία και να αλλάξετε ό,τι δεν σας ευχαριστεί. Συγχρόνως μέχρι τον Μάιο φίλοι θα σας στηρίζουν αλλά παράλληλα θα κάνετε και πολλές νέες ωφέλιμες γνωριμίες. Το Μάιο θα αυξηθούν τα έσοδά σας, γεγονός που θα ενισχύσει ιδιαίτερα το ηθικό σας. Κάποιες εντάσεις μπορεί να υπάρξουν από τα μέσα Ιουλίου και για έναν μήνα περίπου, το ίδιο και τον Δεκέμβριο, όχι όμως ικανές να επηρεάσουν την καλή χρονιά που θα διανύετε. Όσο για τον Απρίλιο και τον Νοέμβριο θα είναι ιδιαίτερα ερωτικοί μήνες για εσάς δίνοντάς σας μοναδικές ευκαιρίες.

Καρκίνος

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, μέχρι τον Μάιο θα επανεμφανιστούν επαγγελματικές ευκαιρίες, δίνοντάς σας την ευκαιρία να τις αξιοποιήσετε πιο αποφασισμένοι και διεκδικώντας τη «θέση» που επιθυμείτε. Τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο θα υπάρξουν κάποιες ωφέλιμες εντάσεις, καθώς θα είναι για να διευθετηθούν καταστάσεις που δεν είχαν επιλυθεί σωστά. Από τον Μάιο και μετά φίλοι θα σας στηρίζουν, αλλά συγχρόνως θα κάνετε και πολλές νέες ωφέλιμες γνωριμίες. Τα οικονομικά σας θα ενισχυθούν αισθητά το καλοκαίρι, παρ’ όλα αυτά κάποιες οικονομικές καθυστερήσεις θα υπάρξουν τον Αύγουστο, όχι όμως ικανές να επηρεάσουν την άνεση που θα νιώσετε. Ο Μάιος δε και ο Δεκέμβριος θα είναι οι πιο ερωτικοί μήνες της χρονιάς για εσάς, υποσχόμενοι πολλά.

Λέων

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, μέχρι τον Μάιο θα έχετε ευκαιρίες εξέλιξης και ανόδου από άτομα εντός και εκτός συνόρου και από τον Μάιο και μετά μία νέα επαγγελματική ευκαιρία δεν θα πρέπει να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη. Τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο, κάποια ένταση ίσως είναι αναπόφευκτη, αλλά όσο δεν δώσετε σημασία τόσο περισσότερο δεν θα γίνει αισθητή. Τα οικονομικά σας θα ενισχυθούν τον Οκτώβριο, γεγονός που θα σας δώσει την ευχέρεια να κάνετε περισσότερα πράγματα. Όσο για τα ερωτικά σας, το καλοκαίρι είναι πολύ ερωτικό για εσάς αλλά αποφύγετε τον Αύγουστο να επιστρέψετε σε παλιές καταστάσεις, εξάλλου ο Ιανουάριος που θα έχει προηγηθεί θα φέρει πολλές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες – το ίδιο και ο Δεκέμβριος.

Παρθένος

Αγαπημένα μου Παρθενάκια, μέχρι τον Μάρτιο θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες στον τρόπο που θα επιλύνετε τις καταστάσεις. Ακόμη, τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποια πράγματα που δεν είχαν τακτοποιηθεί σωστά, με σκοπό όμως να λυθούν ώστε να προχωρήσετε χωρίς εκκρεμότητες. Ο Φεβρουάριος θα είναι ιδιαίτερα ερωτικός μήνας για εσάς, αλλά και το καλοκαίρι δεν θα λείψει η έντονη ερωτική ζωή την οποία μάλιστα θα επιλέξετε να την κρατήσετε κρυφή. Από τον Μάιο και για το υπόλοιπο της χρονιάς η τύχη θα είναι φανερά με το μέρος σας και ιδίως τον Νοέμβριο θα δείτε τα οικονομικά σας να ενισχύονται αισθητά.

Ο καλύτερος Έλληνας εργοδότης: Τα ασύλληπτα χρήματα που μοίρασε φέτος στους υπαλλήλους του και τα εξτρά δώρα

Η Λίτσα Πατέρα κάνει αναλυτικές προβλέψεις για το 2023 για όλα τα ζώδια

Ζυγός

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, μέχρι τον Μάιο όχι απλά κανένα Ζυγάκι δεν πρόκειται να μείνει μόνο του, αλλά θα έχετε και την ευκαιρία να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο θα έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις που συνδέονται με το παρελθόν και δεν είχαν διευθετηθεί σωστά, με σκοπό όμως να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Τον Αύγουστο επιλέξτε να είστε πιο ανεκτικοί με τους φίλους σας, αφού και εκείνοι θα μπερδεύονται καθώς θα περνούν τη φάση τους. Όσο για τα οικονομικά σας, από το Μάιο και μετά θα έχετε σημαντική ενίσχυση ακόμη και από άλλους πόρους (ακίνητη περιουσία, βοήθεια) και τον Δεκέμβριο θα ενισχυθούν ακόμη πιο αισθητά από προσωπική σας δουλειά.

Σκορπιός

Αγαπημένα μου Σκορπιδάκια, μέχρι τον Μάιο θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας συνθήκες, την καθημερινότητά σας και κατά συνέπεια τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, παρ’ όλα αυτά τον Αύγουστο μία επαγγελματική αναπροσαρμογή μπορεί να είναι αναπόφευκτη. Από τον Μάιο και μετά η ερωτική σας ζωή θα σας προσφέρει τις ευκαιρίες που επιθυμείτε, είτε για να βρείτε το άλλο σας μισό, είτε για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, είτε ακόμη για να αποκτήσει η οικογένειά σας ένα ακόμη μέλος. Τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο αποφύγετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με ένταση. Όσο για τα οικονομικά σας, ένα θέμα που σχετίζεται με άλλους τακτοποιείται μετά τα μέσα Απριλίου με αποτέλεσμα να ευνοείστε.

Τοξότης

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, μέχρι τον Μάρτιο θα είστε σε μία εγρήγορση για να επιλύσετε αρκετές εκκρεμότητες, κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί και τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο. Μέχρι τον Μάιο όμως η ερωτική σας ζωή θα βρίσκεται στην καλύτερή της φάση, αφού κανένα Τοξοτάκι δεν πρόκειται να μείνει μόνο του και ό,τι επιθυμείτε στην ερωτική σας ζωή θα μπορείτε να το κατακτήσετε. Επίσης, θα είναι και πολύ γόνιμη περίοδος. Από τον Μάιο και μετά θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις εργασιακές σας συνθήκες και συγχρόνως την καθημερινότητά σας. Όσο για τα οικονομικά σας, ο Μάιος και ο Δεκέμβριος θα είναι οι πιο ενισχυμένοι μήνες.

Αιγόκερως

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, μέχρι τον Μάιο θα μπορείτε επιτέλους να υλοποιήσετε τα επεκτατικά σας σχέδια που αφορούν το σπίτι και τη δουλειά, πραγματοποιώντας έτσι κάποια πράγματα που επιθυμούσατε αρκετό καιρό πριν. Μετά τον Μάιο δε η ερωτική σας ζωή θα βρίσκεται στη καλύτερή της φάση, αφού ό,τι επιθυμείτε θα μπορείτε να το κατακτήσετε και επίσης η περίοδος αυτή θα είναι και ιδιαίτερα γόνιμη. Τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να επιλύσετε διάφορα θέματα αποφεύγοντας τις εντάσεις. Όσο για τα οικονομικά σας, θα σημειώσουν σημαντική ενίσχυση τον Ιανουάριο αλλά και όλο το καλοκαίρι και μάλιστα θα δεχθείτε ιδιαίτερα οφέλη από ακίνητη περιουσία.

Υδροχόος

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, συγγενείς και φίλοι θα σας στηρίζουν μέχρι τον Μάιο. Μετά τον Μάιο όμως και για το υπόλοιπο της χρονιάς, θα έχετε τη τύχη να εισπράξετε μεγάλη χαρά από μέλος της οικογένειάς σας ή ακόμη και εσείς οι ίδιοι να κάνετε επεκτατικές αλλαγές στο σπίτι σας ή στη δουλειά σας. Τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο προσπαθήστε να τακτοποιήσετε ό,τι προκύψει χωρίς εντάσεις. Τα οικονομικά σας θα τα υπολογίζετε περισσότερο, ωστόσο αυτό θα είναι για ευχάριστες υποχρεώσεις. Θα υπάρξει σημαντική οικονομική ενίσχυση τον Φεβρουάριο και τον Οκτώβριο. Όσο για τα ερωτικά σας, το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα θερμό για εσάς αφού ό,τι επιθυμείτε θα το έχετε – αποφύγετε μόνο τον Αύγουστο να δώσετε συνέχεια σε μία παλιά κατάσταση.

Ιχθύες

Αγαπημένα μου Ψαράκια, μέχρι τον Μάιο θα έχετε τη τύχη να δείτε τα οικονομικά σας να ενισχύονται αισθητά, κάνοντάς σας μετά τον Μάιο να νιώθετε ιδιαίτερα ανακουφισμένοι και πιο άνετοι στις κινήσεις σας. Τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο προσπαθήστε να λύσετε όποιες εκκρεμότητες προκύψουν χωρίς ένταση. Το καλοκαίρι θα έχετε τη τύχη να βελτιώσετε τις εργασιακές σας συνθήκες και τον Αύγουστο μία επαγγελματική αναπροσαρμογή θα είναι αναπόφευκτη. Όσο για τα ερωτικά σας, θα κάνετε κάποια ευχάριστα ξεκαθαρίσματα, αφού θα επιλέξετε να κρατήσετε στη ζωή σας ό,τι είναι ουσιαστικό και έχει γερό υπόβαθρο με πιο ερωτικούς μήνες τον Φεβρουάριο, τον Μάιο και τον Οκτώβριο.

Λίτσα Πατέρα προβλέψεις


Πηγή

Διαβάστε επίσης: