Τα «διαζύγια» του 2022: Τα 10 ζευγάρια που γύρισαν σελίδα και μπαίνουν με άλλον αέρα στο 2023

December 30, 2022

Χρονιά… χωρισμών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το 2022, καθώς αρκετά ζευγάρια της ελληνικής showbiz αποφάσισαν κατά τη διάρκεια του έτους που εκπνέει σε λίγες ώρες να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Η χρονιά τα είχε όλα, γάμους, βαφτίσεις, αλλά και διαζύγια και ορισμένοι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz τράβηξαν πάνω τους τα ενδιαφέρον εξαιτίας των χωρισμών τους. Ποια επώνυμα ζευγάρια όμως έγραψαν το φινάλε στις σχέσεις τους το 2022; Πριν καλωσορίσουμε το 2023 το Reader κάνει μία ανασκόπηση στους χωρισμούς Ελλήνων επωνύμων που «έσκασαν» σαν βόμβα τη χρονιά που φεύγει.



  • 10
    ntemis-nikolaidis

    Ντέμης Νικολαΐδης – Φανή Σπυριδάκη 

    Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Φανή Σπυριδάκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.  Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωινού», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η επιχειρηματίας ήταν ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, όμως η σχέση τους δεν άντεξε.

    «Την τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου. Όταν έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης τα γενέθλιά του στον χώρο που διατηρεί η Φανή Σπυριδάκη», αναφέρεται στο ρεπορτάζ για την τελευταία τους κοινή, δημόσια εμφάνιση. Στη συνέχεια του ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως: «Εδώ και δεκαπέντε ημέρες, το ζευγάρι χώρισε και δεν είναι πια μαζί. Χώρισαν σε φιλικό επίπεδο, διατηρούν τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά μέχρι εκεί».

  • 9
    kontova-kalimeris

    Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης

    Αθόρυβος χωρισμός για τον Τζώνη Καλημέρη και τη Χριστίνα Κοντοβά, οι οποίοι έπειτα από 5,5 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, δίνοντας ωστόσο προτεραιότητα στη μικρή Ada.

    Η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων και ο ισχυρός άνδρας των media μετά από 5,5 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν πριν από λίγες ημέρες να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

  • 8
    voyrliotis-karpathaki

    Νίκος Βουρλιώτης – Ολγα Καρπαθάκη

    Ο Νίκος Βουρλιώτης και η Ολγα Καρπαθάκη μετά από 10 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη.

    «Έχουμε χωρίσει περίπου έναν χρόνο. Όλοι μαζί μένουμε στο ίδιο σπίτι. Υπάρχει ένα πολιτισμένο κλίμα. Όλα ξεκινούν από το πόσο σέβεσαι τον άλλον στην απόφαση που έχει πάρει. Η βάση είναι ότι και οι δυο μας θεωρούμε ότι είμαστε οικογένεια, δεν χωρίζεις ποτέ από έναν σύντροφο. Αυτή η διαδρομή σε συνδέει για πάντα. Δεν είναι κάτι που μπορώ να συζητήσω, η κόρη μας είναι μικρή και δεν είναι κάτι που θέλω να συζητάω στην τηλεόραση. Η Δέσποινα μπορεί να καταλάβει τα πάντα» είχε δηλώσει ο Νίκος Βουρλιώτης. 

    «Ο γάμος μου έχει τελειώσει. Το βιώνω ήσυχα και αρκετά δημιουργικά σε σχέση με την Δέσποινα. Έχω ένα δημιουργικό άγχος. Έχει ένα μεταβατικό στάδιο που είναι πολύ άχαρο, στον τρόπο με τον οποίον διαμορφώνονται οι σχέσεις. Αποκτάς ένα τετ α τετ με τον εαυτό σου που έχεις καιρό να το κάνεις. Αυτό είναι πολύ καλό», έχει δηλώσει για τον χωρισμό του ο Νίκος Βουρλιώτης .

  • 7
    dimitra-alexandraki

    Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξαφνικός χωρισμός λίγο πριν από τον γάμο

    Τέλος στη σχέση της με τον σύντροφό της, Δημήτρη, έδωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη πριν μάλιστα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, σύμφωνα πάντα με απάντηση που έδωσε η ίδια σε follower της στο Instagram. Το μοντέλο είχε δημοσιεύσει δύο στιγμιότυπα, στα οποία ποζάρει σε ένα κατακόκκινο φόντο, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα και αντίστοιχο κραγιόν και στη λεζάντα έγραψε: «Σε πρόδωσα… εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως ! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά».

    Κάτω από την εν λόγω δημοσίευση, κάποιος χρήστης της έγραψε: «Καταπληκτική φωτό! Ο σύζυγος την τράβηξε;». Εκείνη απάντησε στο σχόλιο ότι χώρισε, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν αστειευόταν ή αν το εννοεί. «Όχι, γιατί χωρίσαμε. Είσαστε ευχαριστημένη κυρία μου; Εγώ χαρά θέλω να δίνω στον κόσμο. Να είστε καλά και σας εύχομαι υγεία και όλες τις ευλογίες του κυρίου. Καλή συνέχεια», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

  • 6

    Πάνος Μουζουράκης – Τζίνα Βαρελά

    Τίτλοι τέλους στη σχέση τους έριξαν ο Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά, μετά από τρία και πλέον χρόνια που μετρούσε ο δεσμός τους. Το ζευγάρι αποφάσισε εδώ και λίγους μήνες να τραβήξει χωριστούς δρόμους και την είδηση έκανε γνωστή το πρωί της Δευτέρας 31/10) μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ!, Νίκος Γεωργιάδης.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σχέση του Πάνου Μουζουράκη και της Τζίνας Βαρελά είχε περάσει αρκετές κρίσεις και στο παρελθόν. Οι δυο τους έβαλαν τίτλους τέλους στον δεσμό τους το καλοκαίρι, καθώς οι διαφορές τους φαίνεται να ήταν μεγαλύτερες από όσα τους έδεναν.

    Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Πάνος Μουζουράκης έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή και βρίσκεται ήδη σε νέα σχέση.

  • 5

    Eλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο

    Η γνωστή ηθοποιός Ελενα Ασημακοπούλου ανακοίνωσε μέσω των social media τον χωρισμό της με τον παλιό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο. Το δημοφιλές ζευγάρι αποφάσισε μετά από δώδεκα χρόνια γάμου να τραβήξει δρόμους χωριστούς, με την Ελενα Ασημακοπούλου να το κάνει γνωστό στους followers της στο Instagram.

    «Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελενα Ασημακοπούλου.

    Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2007 στο κοσμικό νησί της Μυκόνου, όταν εκεί είχε μόλις στεφθεί έναν χρόνο πριν Β’ Μις Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και εκείνος ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές της χώρας, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2010, ενώ στη συνέχεια απέκτησαν τη μονάκριβη κόρη τους, Μαρία Ροζάρια. Ο θρησκευτικός γάμος ήρθε οκτώ χρόνια μετά, τον Μάιο του 2018.

    Μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό της η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιο της καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά: «Το πρώτο διάστημα αισθανόμουν αρκετά μόνη. Ο χωρισμός δε συνέβη όταν το ανακοίνωσα. Αισθάνομαι ελεύθερη γυναίκα πλέον. Δεν έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου. Αισθάνομαι πιο άνετη που μπόρεσα να επανέλθω επαγγελματικά. Τώρα είμαι πολύ καλά» εξομολογήθηκε η Έλενα Ασημακοπούλου.

  • 4

    Ελιάνα Χρυσικοπούλου – Νικόλας Φαράκλας

    Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Νικόλας Φαράκλας αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από εννέα χρόνια γάμου, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης (23/11) μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» και τον Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος επιβεβαίωσε πως η δημοσιογράφος και ο γραφίστας δεν είναι πλέον μαζί, ωστόσο παραμένουν ενωμένοι ως οικογένεια για χάρη των παιδιών τους. Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι ζούσε χωριστά, ενώ δεν είχε πραγματοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό κάποια δημόσια κοινή εμφάνιση.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο και οι δύο δεν θέλησαν να απασχολήσουν τα Μέσα με τον χωρισμό τους. Ο Νικόλας Φαράκλας εδώ και μήνες έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι, ενώ η Ελιάνα Χρυσικοπούλου παραμένει στο σπίτι μαζί με τις κόρες τους.

    Η δημοσιογράφος και επί σειρά ετών συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη είχε κληθεί να απαντήσει για τις αναζητήσεις που κάνει το κοινό στο διαδίκτυο για την ίδια και τον σύζυγό της, με την αμηχανία της να είναι φανερή. Απαντώντας για όσα γράφονταν για εκείνη, είχε πει: «Για τον οποιοδήποτε γίνει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, κάθε φορά δεν θα ψάξουν ούτε το βιογραφικό του, ούτε στις σπουδές του. Όλοι θα προσπαθήσουν να βρουν κάτι αρνητικό το οποίο μπορεί να έχουν ακούσει και να θέλουν να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν. Σίγουρα τις απαντήσεις στα θέματα της προσωπικής μου ζωής δεν τις κρατάει το google».

  • 3
    dalaka-fintirikos

    Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος

    Τίτλοι τέλους φαίνεται να έπεσαν και πάλι στη σχέση της Κατερίνας Δαλάκα και του Δημήτρη Φιντιρίκου. Η αθλήτρια και ο επιχειρηματίας έχουν αναμφισβήτητα μία από τις πιο έντονες και παθιασμένες σχέσεις, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να χωρίζουν και λίγους μήνες μετά να είναι και πάλι μαζί.

    Τελευταία μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει σε βραδινή έξοδο να ανταλλάσσουν μερικά παθιασμένα φιλιά αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα γύρω τους. Και πάλι όμως, τα σύννεφα στη σχέση τους δεν άργησαν να φανούν. Αφορμή για να επέλθει η ρήξη ανάμεσά τους, στάθηκε το Survivor All Star.

    Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στο “Πρωινό μας”, δεν ενέκρινε την επιλογή της αγαπημένης του να μπει για τρίτη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης. Η Κατερίνα Δαλάκα όμως, δεν φάνηκε να επηρεάζεται από την άποψη του συντρόφου της, μιας και η επιθυμία της να ζήσει για ακόμη μια φορά την εμπειρία του Survivor ήταν μεγάλη.

  • 2

    Snik – Γιώτα Ιωαννίδου: Χωρισμός και άγριος καυγάς

    Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του Snik με τη Γιώτα Ιωαννίδου, καθώς το ζευγάρι χώρισε πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα μετά το ταξίδι που έκανε στις ΜαλδίβεςΗ εκπομπή «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψαν σήμερα τον λόγο του χωρισμού του τράπερ με το μοντέλο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πριν από δυο εβδομάδες περίπου ο Snik και η Γιώτα Ιωαννίδου είχαν έναν άγριο καυγά στο σπίτι του τράπερ στα βόρεια προάστια, με συνέπεια το μοντέλο να φτάσει ακόμη και μέχρι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

    Η Γιώτα Ιωαννίδου δεν κατέθεσε μήνυση, αλλά έγινε καταγραφή του περιστατικού από τις Αρχές.

  • 1

    Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς

    Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς φαίνεται πως αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 10 χρόνια γάμου χωρίς, ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τους λόγους του χωρισμού και χωρίς καμία από τις δύο πλευρές να έχει επιβεβαιώσει τις φήμες. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στα τέλη του Αυγούστου το 2012 στη Δονούσα και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα που γεννήθηκαν στις 3 Μαΐου του 2013 και στις 4 Μαρτίου του 2019 αντίστοιχα.

    Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν το περασμένο καλοκαίρι στο Ηρώδειο, ενώ την προηγούμενη Παρασκευή (28/10) στην πρώτη εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη ως τραγουδίστρια σε μουσική σκηνή, ο Παναγιώτης Πιλαφάς δεν έδωσε το «παρών».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: