Σοκ – 79χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 21χρονη σύζυγό του, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

December 31, 2022

Σοκ – 79χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 21χρονη σύζυγό του, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν



79χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την 21χρονη σύζυγό του, σε εστιατόριο στο Μεξικό, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν, λόγω της κακοποιητικής συμπεριφοράς που είχε απέναντί της.



Ειδικότερα, η Μεξικανή τραγουδίστρια, Yrma Lydya, 21 ετών, όπως φέρεται, πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της, Jesus Hernandez, ηλικίας 79 ετών, την περασμένη Πέμπτη, μέσα σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο σε ένα ιαπωνικό εστιατόριο στο Μεξικό, σύμφωνα με τους αστυνομικούς.

Το ζευγάρι τσακώθηκε και ο Hernandez πυροβόλησε τη γυναίκα του τρεις φορές στο στήθος, σύμφωνα με πληροφορίες.

Υποστηρίζεται, επίσης, ότι αυτός και ο σωματοφύλακάς του, Benjamin Hernandez, προσπάθησαν να διαφύγουν από το σημείο, με ένα πολυτελές αυτοκίνητο, πριν τους παγιδεύσουν οι αστυνομικοί, ενώ στη συνέχεια, ο Hernandez προσπάθησε να δωροδοκήσει αξιωματικούς για να τον αφήσουν να φύγει, σύμφωνα με αναφορές.

Η δολοφονία της 21χρονης έγινε καθώς η ίδια επικοινώνησε με μια δικηγορική εταιρεία, τον περασμένο Απρίλιο, σχετικά με την έναρξη της διαδικασίας του διαζυγίου.

Έδειξε φωτογραφίες του μελανιασμένου προσώπου της, ως αποδεικτικό στοιχείο σε μια σειρά περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας , σύμφωνα με τη μεξικανική εφημερίδα Excelsior.

Επίσης, η νεαρή είχε υποβάλει αναφορά στην αστυνομία τον Δεκέμβριο, ισχυριζόμενη ότι ο σύζυγός της την είχε χτυπήσει και την είχε απειλήσει με όπλο σε άλλη περίπτωση.

Ο επικεφαλής ασφαλείας της Πόλης του Μεξικού, Omar Garcia Harfuch, επεσήμανε ότι ο Hernandez συναντήθηκε με δύο άτομα στο εστιατόριο, στις 2 το μεσημέρι, την περασμένη Πέμπτη, πριν φύγει γύρω στις 6 το απόγευμα, αναφέρει το ειδησεογραφικό δίκτυο Milenio.

Λάμπης Ευαγγελάτος & Φωτεινή Κουμάντου: Περήφανη μαμά η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, η γιορτινή φωτο με τα 2 της παιδιά

Η σύζυγός του έφτασε αργότερα στο εστιατόριο και φέρεται να ακούστηκαν πυροβολισμοί, αφού αυτή και ο σύζυγός της άρχισαν να μαλώνουν.

Ένας αστυνομικός, που βρισκόταν στο εστιατόριο, έτρεξε στο ιδιωτικό δωμάτιο και συγκράτησε τον Hernandez, όπως είπε ένας μάρτυρας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Primer Impacto.

Ο Harfuch επιβεβαίωσε τον θάνατο της τραγουδίστριας, αφού δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς στο στήθος της, κατά τη διάρκεια του τσακωμού.

Προφυλακιστέοι ο 79χρονος άνδρας και ο σωματοφύλακάς του

Ο Hernandez και ο σωματοφύλακάς του εμφανίστηκαν στο δικαστήριο την Κυριακή και κρίθηκαν προφυλακισμένοι, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος δήλωσε αθώος, ισχυριζόμενος ότι δεν σκότωσε τη Lydya, η οποία επρόκειτο να εμφανιστεί σε συναυλία στην Καλιφόρνια το Σάββατο.

Ο Hernandez θα επιστρέψει στο δικαστήριο την Πέμπτη, αφού το αίτημά του να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, λόγω ηλικίας, απορρίφθηκε από τον δικαστή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yrma Lydya (@yrma_lydya)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????????????????? (@randyfotografo)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yrma Lydya (@yrma_lydya)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yrma Lydya (@yrma_lydya)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: