"Το ‘22 μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο": "Ραγίζει" καρδιές η Κάτια Νικολαΐδου για τις αβάσταχτες απώλειες

December 31, 2022

“Το ‘22 μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο”: “Ραγίζει” καρδιές η Κάτια Νικολαΐδου για τις αβάσταχτες απώλειες


Διαφ.

Μία πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε η Κάτια Νικολαΐδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αποχαιρετώντας έτσι το 2022.Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια της χρονιάς και πως έχασε ανθρώπους πολύ αγαπημένους της.

Συγκεκριμένα, η Κάτια Νικολαΐδου λέει: «Το ‘22 ήταν η Χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη τη Σταθερότητα το Στήριγμα μου . Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου . Έπεσα και σηκώθηκα άπειρες φορές , κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω Πήρα καμβά και πινέλα και άρχισα χωρίς να ξέρω τι κάνω!Το χέρι μου πήγε από μόνο του….

Και κάπως έτσι Έφτιαξα το δέντρο της Ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι και να συμβεί θα ανθίζει χρυσοκόκκινα και φωτεινά! Από επιλογή!Ευχή μου για τον Καινούργιο Χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ! Να κάνουμε το Ακατόρθωτο Κατορθωτό !!!!!Το δέντρο μας ν ανθίζει και να ανθίζει και να ανθίζει!!!!Η Χαρά παραμονεύει κάπου κοντά!!!! Καλή Χρονιά!!!!Σας γλυκοφιλώ!!!!», έγραψε η Κάτια Νικολαΐδου.

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by Katia Nikolaidou (@katianikolaidou_official)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: