Κατάθεση ψυχής από την Έλενα Ασημακοπούλου: "Όταν έφαγα το πρώτο χαστούκι είπα θα σταματήσω. Με είχε ρίξει πολύ"

December 31, 2022

Κατάθεση ψυχής από την Έλενα Ασημακοπούλου: “Όταν έφαγα το πρώτο χαστούκι είπα θα σταματήσω. Με είχε ρίξει πολύ”


Διαφ.

Η Έλενα Ασημακοπούλου δίνει συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μιλάει για το δύσκολο ταξίδι που είχε με τη μητρότητα.Η γνωστή ηθοποιός σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην Τζένη Θεωνά,το απόγευμα του Σαββάτου 31/12, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ερχομό της κορούλας της, Μαρίας αλλά και στις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες της.
«Δεν ήταν μια καλή περίοδος στη ζωή μου γιατί ήταν πολλά χρόνια. Για να περάσεις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες, όπως είχα εγώ, ψυχολογικά μπορώ να πω ότι με είχε ρίξει πάρα πολύ. Γιατί και εγώ ήθελα να κάνω γρήγορα ένα ακόμα παιδί μετά την Μαρία, να μην έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά… μπαρούφες! Δεν είναι και κάτι, εντάξει, αλλά βιαζόμουν λίγο οπότε όταν έφαγα το πρώτο χαστούκι και πέρασα δύσκολα είπα ώπα, κάπου εδώ θα σταματήσω λίγο για να πάρω τον χρόνο μου και θα συνεχίσω» είπε αρχικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

“Χαζομαμά” η Ελεονώρα Μελέτη: Δείχνει το δώρο που της έκανε η μικρή Αλεξάνδρα και “λιώνει” από συγκίνηση

«Η Μαρία ήρθε πάρα πολύ εύκολα στη ζωή μου όταν ήμουν 27 χρονών, νεότατη» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια η Έλενα Ασημακοπούλου αποκάλυψε: «Μετά από τέσσερα χρόνια μπήκα στη διαδικασία αυτή γιατί ήθελα λίγο παραπάνω χρόνο, μας συνέβησαν και πολλά οικογενειακά προβλήματα με απώλειες ανθρώπων δικών μας. Εκείνη την περίοδο δεν πήρα κάποια ψυχολογική υποστήριξη, μετά όμως συμβουλεύτηκα μια φίλη η οποία με βοήθησε πάρα πολύ».

«Σίγουρα δεν πρέπει να τα παρατάς αν όντως θες κάτι πάρα πολύ να γίνει, όπως συγκεκριμένα μια εγκυμοσύνη, αλλά το ψυχολογικό είναι το μεγαλύτερο θέμα που πρέπει να λύσει μια γυναίκα», κατέληξε η Έλενα Ασημακοπούλου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: