"Αυτή τη στιγμή θέλω να θυμάμαι": Η φωτο και το μήνυμα όλο νόημα του Νίκου Μουτσινά για τη χρονιά που πέρασε

January 1, 2023

“Αυτή τη στιγμή θέλω να θυμάμαι”: Η φωτο και το μήνυμα όλο νόημα του Νίκου Μουτσινά για τη χρονιά που πέρασε


Διαφ.

Σε απολογισμό του 2022, ο Νίκος Μουτσινάς μιλάει για τις δυσκολίες της χρονιάς αλλά και για την ανάκη να κάνει διάλειμμα απο την τηλεόραση.
«Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να κλείσει αυτός ο κύκλος. Νομίζω ότι το κάθε μέρα κάποια στιγμή κουράζει και τον κόσμο. Αυτή η κατάσταση είναι σαν τις σχέσεις. Η συγκατοίκηση κάποια στιγμή σου γυρίζει το μάτι, τα μικρά ελαττώματα γίνονται μεγάλα, αυτά που έβλεπα χαριτωμένα μετά σε νευριάζουν. Για να μην συμβεί λοιπόν αυτό θα ήθελα σιγά σιγά αυτή η σχέση να ανανεωθεί, να πάρει ο καθένας τον χρόνο του και ο κόσμος από εμένα και εγώ από εκείνους», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Νίκος Μουτσινάς.
Τους τελευταίους μήνες όμως, ήρθε στη ζωή του ένας νέος κύκλος που τον ανανέωσε και του έφερε απρόκλητη χαρά. Ο λόγος για την παράσταση «Η τρελή του Σαγιό», όπου πρωταγωνιστεί με άλλους αγαπημένους τους συναδέλφους και φίλους.



“Χαζομαμά” η Ελεονώρα Μελέτη: Δείχνει το δώρο που της έκανε η μικρή Αλεξάνδρα και “λιώνει” από συγκίνηση

Ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν, αποφάσισε να αποχαιρετήσει το 2022 με μια φωτογραφία από τη σκηνή στην παράσταση «Η τρελή του Σαγιό» και τη συνόδευσε γράφοντας: «Το άτιμο το ‘22 με περίμενε στο τέλος του για να μου δώσει μια πολύ μεγάλη απροσδόκητη χαρά.. Είναι μια αγαπημένη σκηνή «Στην τρελή του Σαγιό» που είμαι φέτος, τραβηγμένη από ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο και θέλω να είναι η στιγμή που θα θυμάμαι από το ‘22. Να έχουμε μια χρονιά που θα μας αφυπνίσει και θα μας δώσει το επίπεδο ζωής που μας αξίζει.. Είναι περίεργοι οι καιροί…κάπως δοκιμαζόσαστε στο κομμάτι της αντοχής και της ανοχής μας..», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Νίκος Μουτσινάς.

Νίκος Μουτσινάς


Πηγή

Διαβάστε επίσης: