Φωτεινή Δάρρα: Συγκινεί για τον Πάνο Τριανταφύλλου, «Έφυγες εσύ μανά και γνώρισα ένα καλό αγόρι…»

January 2, 2023

Φωτεινή Δάρρα: Συγκινεί για τον Πάνο Τριανταφύλλου, «Έφυγες εσύ μανά και γνώρισα ένα καλό αγόρι…»


Διαφ.

Συγκίνηση προκαλούν τα λόγια με τα οποία αναφέρθηκε η Φωτεινή Δάρρα στον Πάνο Τριανταφύλλου, με τον οποίο είναι ζευγάρι στο J2US.



Η τραγουδίστρια κάνοντας έναν απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε μιλά με συγκινητικά λόγια για το χαμό της μητέρας της αλλά για μια δυνατή φιλία που γεννήθηκε. Αυτήν με τον Πάνο Τριανταφύλλου.

Το κείμενο που έγραψε η Φωτεινή Δάρρα στο Instagram

«Το 2022 μου χάρισε πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Επαγγελματικές και οικογενειακές. Όμως… Το 2022 έφυγες εσύ μάνα….Της τραγουδούσα κάθε φορά που ήμουν στο πλευρό της. Δεν ξέρω αν με άκουγε. Ξέρω ότι με άκουγε. Την ίδια στιγμή γνώρισα ένα καλό αγόρι, με καθαρά μάτια και βαθιά αληθινή φωνή. Αρχίσαμε να τραγουδάμε μαζί. Του μίλησα για την αλήθεια της ερμηνείας, κεντήσαμε μαζί την κάθε λέξη για 4 περίπου μήνες», ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Δάρρα.

Φωτεινή Δάρρα

«Τραγουδήσαμε αληθινά μεγάλα τραγούδια. Δεν με απογοήτευσε ποτέ. Κέρδισε την αγάπη του κόσμου άλλα κυρίως την αληθινή εκτίμηση και την αναγνώριση του ήθους και του ταλέντου του. Κατάφερε να ρίξει λίγο φως στο σκοτάδι. Φως που τα κάνει όλα να φαίνονται ξεκάθαρα, όπως μια ηλιόλουστη ανοιξιάτικη μέρα. Εύχομαι το σύνολο αυτής της κοινωνίας να αντέχει κάποτε την ομορφιά της μοναδικότητάς του», συμπλήρωσε η Φωτεινή Δάρρα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: