Τάμτα: Η αποκάλυψη για τον γάμο της, «Με "έκλεψε" 14 ετών, έκλαιγα όταν είδα το νυφικό που μου έφερε η πεθερά»

January 2, 2023

Τάμτα: Η αποκάλυψη για τον γάμο της, «Με “έκλεψε” 14 ετών, έκλαιγα όταν είδα το νυφικό που μου έφερε η πεθερά»


Διαφ.

Σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά η Τάμτα σχετικά με το πώς έφτασε να φορέσει νυφικό στην ηλικία των 14άρων στη γενέτειρά της, τη Γεωργία.Η τραγουδίστρια μπορεί να απολαμβάνει την επιτυχία της και την οικογένειά της, ωστόσο, τα παιδικά της χρόνια δεν ήταν, πάντοτε, τόσο εύκολα, αφού όπως δηλώνει «αναγκάστηκε» να πει ναι σε έναν γάμο που ποτέ δεν θέλησε.

Τάμτα: O γάμος στα 14 και το ενδεχόμενο γάμου σήμερα

Όλα ξεκίνησαν σε συνέντευξή της στον Θέμη Γεωργαντά και τον ραδιοφωνικό σταθμό sfera, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο γάμου σήμερα που είναι μαζί με τον Πάρη Κασιδόκωστα.

Η τραγουδίστρια υπογράμμισε ότι «είμαστε μια χαρά και πολύ καλά και βλέπουμε. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου με νυφικό. Δεν είναι κάτι που με αφορά, δεν ήμουν ποτέ από αυτές τις γυναίκες. Άσχετα, αν το είχα κάνει στα 14, έχω φορέσει κανονικά νυφικό, κανονικός γάμος. Μία φορά το έχω κάνει, τώρα δεύτερη. Αν είναι να συμβεί για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, θα δείξει…».

Αναφερόμενη στον πρώτο της γάμο και τη ζωή της στη Γεωργίας, η Τάμτα επεσήμανε:
«Μια χαρά θυμάμαι το φόρεμα που μου έφερε τότε η πεθερά μου κι έκλαιγα, γιατί δεν μου άρεσε. Όσο ήμουν μικρή στη Γεωργία, αυτές τις εποχές δεν ήταν πολύ καλά, γενικά, η χώρα μου, πολιτικά και οικονομικά. Ήταν πιο σκοτεινά και όχι τόσο γιορτινά τα πράγματα. Είχαμε ρεύμα μία ώρα το πρωί και μία ώρα το βράδυ».

Σοκ στον ελληνικό αθλητισμό για το χαμογελαστό παιδί: Νεκρός ο 16χρονος πρωταθλητής Ευρώπης Βασίλης Τόπαλος

Τον Απρίλιο του 1995, όταν η Τάμτα ήταν μόλις 14 ετών, παντρεύτηκε με τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο φίλο της και λίγους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Άννυ.

Τάμτα

Η τραγουδίστρια έχει πει για την ημέρα που ο φίλος της την «έκλεψε»:

«Μου λέει, μην καθόμαστε τώρα στον δρόμο και μας βλέπει ο κόσμος, να πάμε κάπου να καθίσουμε, να μιλήσουμε ανθρώπινα. Μπήκα στο αμάξι, αλλά αμέσως, άρχισα να κλαίω, γιατί κατάλαβα ότι δεν θα με πήγαιναν για καφέ και με πήγαν, όντως, εκτός Τιφλίδας. Από εκείνη την ημέρα έμενα, πλέον, στο σπίτι του με τους γονείς του, 16 χρόνων αυτός, 14 εγώ. Επί της ουσίας, παντρευτήκαμε τον Απρίλιο. Φλεβάρη με “έκλεψε“. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο, επειδή ήμασταν ανήλικοι και δεν επιτρεπόταν. Πάγωσα όλα τα συναισθήματα μου, πήρα πολύ ψυχρή απόφαση και είπα, ό,τι και να γίνει, εγώ θα χωρίσω, επειδή δεν μπορώ να ζήσω αυτήν τη ζωή».

Δείτε την Τάμτα μικρή στη Γεωργία


Πηγή

Διαβάστε επίσης: