Ατρόμητος σέρφερ μετέφερε καρχαρία πίσω στη θάλασσα με… γυμνά χέρια (vid)

January 1, 2023

Ατρόμητος σέρφερ μετέφερε καρχαρία πίσω στη θάλασσα με… γυμνά χέρια (vid)


Διαφ.

Ένας σέρφερ επαινέθηκε επειδή μάζεψε έναν καρχαρία που είχε παρασυρθεί στην παραλία και τον μετέφερε με ασφάλεια πίσω στο νερό.

Ένας σέρφερ χαρακτηρίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ήρωας επειδή διακινδύνευσε τη ζωή του μαζεύοντας έναν καρχαρία και μεταφέροντάς τον πίσω στη θάλασσα.Αρχικά, ο Paul Myles προσπάθησε να σπρώξει το αρπακτικό με τη σανίδα του σερφ για να το πάει πίσω σε βαθύτερα νερά με ασφάλεια σε μια παραλία στο Eastern View στο Great Ocean Road της Victoria.

Ωστόσο, γνωρίζοντας ότι ο χρόνος μπορεί να τελείωνε για το άτυχο ζώο, ο κ. Myles πήρε την πολύ γενναία απόφαση να μεταφέρει τον καρχαρία στο κύμα, καθώς το θανατηφόρο πλάσμα χτυπιόταν βίαια στα χέρια του.

Ο σέρφερ είπε ότι πίστευε ότι επρόκειτο για μπλε καρχαρία, βάρους περίπου 20 κιλών. Στις περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες που κάνει σέρφινγκ στο Eastern View σπάνια έχει δει καρχαρίες και ποτέ κανέναν τόσο κοντά στην παραλία.

Οι ενέργειές του έχουν επαινεθεί ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Τι ήρωας! Σε ευχαριστώ που έδειξες καλοσύνη», έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος τον αποκάλεσε «θρύλο».

gazzetta


Πηγή

Διαβάστε επίσης: