"Έχω σοκαριστεί. Δεν το ήξερα": Άφωνη η Μπάρκα με την αποκάλυψη του "2ου πατέρα" της, Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

January 2, 2023

“Έχω σοκαριστεί. Δεν το ήξερα”: Άφωνη η Μπάρκα με την αποκάλυψη του “2ου πατέρα” της, Χρήστου Χατζηπαναγιώτη


Διαφ.

“Έχω σοκαριστεί κι εγώ, μαθαίνω πράγματα. Δεν το ήξερα”.

Η αποκάλυψη του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη καλεσμένου της Δανάης Μπάρκα που την άφησε άφωνη.Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης γεννήθηκε στην Αγιάσο της Λέσβου στις 19 Απριλίου 1958. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1982 και έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό με την συμμετοχή του στην πολύ πετυχημένη τηλεοπτική σειρά Εγκλήματα. Εδώ και αρκετά χρόνια συγκατοικεί με την επίσης ηθοποιό και καλή φίλη Βίκυ Σταυροπούλου, στην Ανθούπολη.

Το ποδαρικό Χρήστου Χατζηπαναγιώτη για το 2023 στο Πάμε Δανάη άφησε κατάσταση “σοκ” την Δανάη Μπάρκα.
Καλεσμένος στην σημερινή της εκπομπή και όπως ήταν φυσικό τον υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά. Ο αγαπημένος μας ηθοποιός αναφέρθηκε και για τις Πρωτοχρονιές που έχει περάσει στο παρελθόν, τις περισσότερες εκ των οποίων μάλιστα ήταν στο θεατρικές αίθουσες.

Η συνήθεια του για την Πρωτοχρονιά

Μάλιστα η εξομολόγησή του, σχετικά με μια άλλη συνήθεια την που είχε την Πρωτοχρονιά άφησε τη Δανάη Μπάρκα με το στόμα ανοιχτό.

“Μην το κάνετε αυτό. Σήμερα ήταν δύσκολη μέρα”: Ενοχλημένη η Ιωάννα Τούνη, απαντά στα σχόλια λίγο πριν γεννήσει

Αρκετά πριν την ενασχόλησή του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη με το θέατρο, ο ηθοποιός είχε άλλη συνήθεια την Πρωτοχρονιά.

«Πριν το θέατρο έκανα σκι. Θυμάμαι κάτι Πρωτοχρονιές σε κάτι ωραία βουνά. Ήμουν δεινός σκιέρ», είπε ο ηθοποιός και η Δανάη Μπάρκα σχολίασε: «Έχω σοκαριστεί κι εγώ, μαθαίνω πράγματα. Δεν το ήξερα».

η αποκάλυψη του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

«Έχω περιπέτειες στο σκι. Στα 2,500 μέτρα βουνοκορφή που έπιασε μια χιονοθύελλα. Έπρεπε να κατεβούμε από κάτι επικίνδυνους δρόμους. Μας εξήγησαν ότι υπάρχουν δυο σημεία επικίνδυνα που πρέπει να προσέχετε πολύ. Εγώ έχω υψοφοβία και… δεν ήθελα να ζήσω αυτή την κατεβασιά.

Μου έχει τύχει να αποκλειστώ στα Καρπάθια. Μας έδεναν στα καρεκλάκια γιατί είχε πολύ αέρα»,

ήταν η αποκάλυψη του ηθοποιού.

Θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και είναι βέβαιο πως θα αφήσει το αποτύπωμά του τόσο για το ταλέντο του, όσο και για τον χαρακτήρα του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: