"Μην το κάνετε αυτό. Σήμερα ήταν δύσκολη μέρα": Ενοχλημένη η Ιωάννα Τούνη, απαντά στα σχόλια λίγο πριν γεννήσει

January 3, 2023

“Μην το κάνετε αυτό. Σήμερα ήταν δύσκολη μέρα”: Ενοχλημένη η Ιωάννα Τούνη, απαντά στα σχόλια λίγο πριν γεννήσει


Διαφ.

Τι  ενόχλησε την Ιωάννα Τούνη

Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι η Ιωάννα Τούνη να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της το οποίο περιμένει πως και πως.Η διάσημη influencer και ο αγαπημένος της Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι έτοιμοι να γίνουν για πρώτη φορά γονείς και η αγωνία και η χαρά τους δεν περιγράφονται.

Η Ιωάννα Τούνη παρά την δύσκολη όπως έχει πει, εγκυμοσύνη της δεν πτοείται και παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media
και μοιράζεται με το κοινό της στιγμές από την ζωή της και την εγκυμοσύνη της.

Τι προκάλεσε την ανησυχία των φανς της

Τι το ήθελε όμως και απείχε από τα social media για λίγες ώρες; Οι διαδικτυακοί της φίλοι και μη έσπευσαν να ανησυχήσουν και να την πλημμυρίσουν με μηνύματα και ερωτήσεις για το “αν γέννησε”.

Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να απαντήσει στα ερωτήματα αυτά και ενώ γνωρίζει ότι το κίνητρά τους είναι το ενδιαφέρον
ωστόσο όλο αυτό δεν παύει να την αγχώνει καθώς η σημερινή μέρα ήταν μια μέρα δύσκολη για την Ιωάννα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε η Ιωάννα Τούνη στα Instagram stories της
«Ξέρω ότι το κάνεις από ενδιαφέρον αλλά είναι λίγο αγχωτικό… σπίτι είμαι με τον φίκο δεν γέννησε ακόμα. Σήμερα ήταν μία δύσκολη μέρα από το πρωί γιατί το ένα σκυλάκι μας δεν είναι καθόλου καλά! Τι να σας πω τώρα τι περνάμε… Δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, όλοι τρέχουμε από πίσω του… δεν έχω γεννήσει ακόμη όταν με το καλό γεννήσω θα σας κάνω εγώ story και θα σας πω γέννησα όλα καλά… Μη με αγχώνετε! Εδώ είναι το έχω ορκίζομαι, εδώ μέσα είναι ακόμα….

Ασύλληπτη τραγωδία: Νεκρή 38χρονη μητέρα 2 παιδιών – Πέθανε από πυροτέχνημα που εξερράγη μέσα στα ρούχα της

Δείτε παρακάτω και τα Instagram stories που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη σχετικά με αυτήν της την ενόχληση:


Μάλιστα λίγο καιρό πριν είχαν προχωρήσει και στο επόμενο βήμα τους

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λίγο πριν έρθει στη ζωή το πρώτο τους παιδί.

Η Ιωάννα Τούνη το ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας μάλιστα στην κάμερα τα επίσημα έγγραφα.
«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο» έγραψε η εγκυμονούσα influencer.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: