«Της το πρότεινα και αρνήθηκε – Μου ευχήθηκαν ψόφο»: Ο Σπύρος Δημητρίου για τον γάμο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

January 3, 2023

«Της το πρότεινα και αρνήθηκε – Μου ευχήθηκαν ψόφο»: Ο Σπύρος Δημητρίου για τον γάμο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη



Ο Σπύρος Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη εφ όλης της ύλης στην εκπομπή “Βreakfast @Star” και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη.
Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε στην επιθυμία του να ζήσει κάποια στιγμή εκτός Αθήνας, πράγμα με το οποίο η σύζυγός του Ελεωνόρα Ζουγανέλη διαφωνεί.
«44 χρόνια που ζω στην Αθήνα, δεν κατάφερα να την μεταβολίσω. Όσο μεγαλώνω, αρχίζω και αγαπάω περισσότερο το βουνό οπότε, μπορεί να εφαρμόσω κάποια στιγμή το δόγμα “θα πάρω τα βουνά”. Στην Ελεωνόρα το έχω πει και διαφωνεί κάθετα» ανέφερε ο Σπύρος Δημητρίου.



«Τις πρώτες φορές που άρχισα να βγαίνω στην τηλεόραση για δικές μου υποθέσεις, έβγαινα με τεράστιο άγχος, προσπαθούσα σαν δικηγόρος να μιλάω περίπλοκα και μου λέει ένας δημοσιογράφος, “κύριε Δημητρίου, με όλο το θάρρος, δεν καταλαβαίνει κανείς, ούτε εμείς, ούτε ο κόσμος τι λέτε”. Άρχισα λοιπόν να απλοποιώ τη σκέψη και την πληροφορία που είχα εγώ σαν δικηγόρος και άρχισα να το κάνω αυτό και στο δικαστήριο» είπε σε άλλο σημείο ο Σπύρος Δημητρίου.

Έτοιμος για Υπουργός: Υποψήφιος βουλευτής ο Βασίλειος Κωστέτσος, κατεβαίνει στις εκλογές

Όσο για το αν έχει συνηθίσει την έκθεση στα φώτα με το πέρασμα του χρόνου, ο Σπύρος Δημητρίου είπε, «Εκτός του ότι ικανοποιεί τη ματαιοδοξία και τον ναρκισσισμό που όλοι μπορεί να έχουμε, η απάντηση είναι όχι. Δεν έχω σχέση με τη showbiz και αυτό που λέτε εσείς Lifestyle. Μου έκανε εντύπωση μια μέρα που μπήκα στο youtube και έβλεπα ένα βίντεο από τον γάμο μου, πήγα στα σχόλια και καλοπροαίρετα πίστευα ότι θα εύχονται οι άνθρωποι και γράφανε… ψόφο. Σοκαρίστηκα. Δε μπορώ να συλλάβω ότι υπάρχει άνθρωπος που μπαίνει στο Internet για να βρίσει… »


Πηγή

Διαβάστε επίσης: