Τον “τελείωσε” με 9 λέξεις: Η ατάκα του Ατζούν για τον Ντάνο & η αλήθεια για τα λεφτά που δίνει στους παίχτες

January 3, 2023

Τον “τελείωσε” με 9 λέξεις: Η ατάκα του Ατζούν για τον Ντάνο & η αλήθεια για τα λεφτά που δίνει στους παίχτες


Διαφ.

Τα πράγματα στη θέση τους για το Survivor All Star έβαλε ο Ατζούν Ιλίτζαλι, που βρέθηκε στην Ελλάδα και μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».



Ο Τούρκος παραγωγός πέταξε το καρφί του για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την άρνησή του να πάρει μέρος στο Survivor All Star, αναφέρθηκε στις αμοιβές των παικτών αλλά και… γιατί δεν ακολουθεί τον Γιώργο Λιανό στο Instagram, ενώ αποκάλεσε τον Τριαντάφυλλο «αδερφό»!

Ατζούν

«Το All Star είναι έτσι, δεν μπορείς να έχεις όλους τους παίκτες, κάποιοι θα είναι μέσα, κάποιοι δεν θα είναι. Δεν μπορούν όλοι να έρθουν, κάποιοι επίσης έχουν δουλειές, κάποιοι δεν θέλουν, είναι φυσικό. Πώς μπορείς να κάνεις ένα All Star με όλους τους παίκτες; Αν με ρωτάτε 90% είναι μαζί μας. Για εμένα το All Star δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους φέρνεις όλους. Πρέπει να κάνεις ένα καλό show με αυτούς που θέλουν να είναι μέσα στο show», είπε ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Κωνσταντίνα Σπυρουπούλου: Έγινε για πρώτη φορά μητέρα, γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι

Για τα όσα έχουν ακουστεί για τις αμοιβές των παικτών, απάντησε: «Δεν μιλάω για χρήματα, δεν εμπλέκομαι με αυτό το κομμάτι. Όλοι αξίζουν παραπάνω, αλλά μην ξεχνάμε ότι θα έχουμε 25 παίκτες και όλοι θα έχουν ενιαίο εισόδημα».

Γιατί δεν ακολουθεί στον Γιώργο Λιανό, ενώ ακολουθεί τον Σάκη Τανιμανίδη;

Ο Ατζούν είπε: «Θα ακολουθήσω τον Λιανό τώρα. Χρησιμοποιώ το Instagram για επαγγελματικούς λόγους, έχω 8 ανθρώπους που ασχολούνται με το Instagram μου. Έτσι ακολουθώ τους πάντες από το ψεύτικο προφίλ μου. Ο Σάκης είναι “αδερφός” μου και τον ακολουθώ παντού και ξέχασαν να ακολουθήσω τον Λιανό».

Ενώ δεν δίστασε να πει: «Ο Τριαντάφυλλος είναι “αδερφός μου”, είναι φανταστικός διαγωνιζόμενος. Μιλάμε και στο Instagram. Δεν είναι μαζί μας αλλά τον αγαπάμε. Ο Θεός ξέρει αν θα μπει μετά στο Survivor».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: