«Πέθανε μπροστά στα μάτια μου»: Συγκινεί ο νικητής του J2US, Λευτέρης Μητσόπουλος

January 3, 2023

«Πέθανε μπροστά στα μάτια μου»: Συγκινεί ο νικητής του J2US, Λευτέρης Μητσόπουλος


Διαφ.

Κατάθεση ψυχής έκανε ο Λευτέρης Μητσόπουλος μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα για τις δύο απώλειες που του έχουν στοιχίσει στη ζωή του.



Σε κλάματα ξέσπασε ο stand up comedian μετά τη νίκη του στο J2US. Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, αποκαλύπτοντας τα πρόσωπα που αφιερώνει το τρόπαιό του.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Λευτέρης Μητσόπουλος έκανε μια εξομολόγηση στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Ξεκίνησα να το αφιερώνω στον πρώτο μου κολλητό που έχασα. Μου στοίχισε πολύ σε αυτό γιατί ήμουν σε μικρή ηλικία. Ήταν κάτι πολύ διαφορετικό για εμένα και δεν το είχα βιώσει. Τον χτύπησαν με το μηχανάκι κι ήμουν μπροστά. Οπότε τον είχα στην άσφαλτο κάτω και μου στοίχισε πάρα πολύ. Μετά όσο μεγάλωνα, προσπαθούσα να το έχω σε κουτάκια, να το φτιάξω και δέθηκα πολύ με τον άλλο μου τον φίλο, τον Πουφ. Εκείνο τον καιρό φεύγει η γιαγιά μου, μου σκοτώνουν και τον σκύλο κι εκείνες τις ημέρες χτύπησε κι ο Πουφ. Εκεί είπα τέλος δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ό,τι και να κάνω, δεν μπορώ να τους φέρω πίσω. Ήμουν συνειδητοποιημένος και το πήρα καλά σε εισαγωγικά. Προσπάθησα να δω διαφορετικά τη ζωή», εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Μητσόπουλος.

Δείτε τα σχετικά βίντεο




Μητέρα στα 16, γιαγιά στα 33 της: Η Παγώνα Νικολάου συμβουλεύει – «Μην παντρεύεστε. Σπουδάστε, ζήστε, δουλέψτε»




 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: