Ατζούν Ιλίτζαλι: Οι ώρες εργασίας πρέπει να ξεκινούν στις 10.30 και να μην δουλεύουμε καλοκαίρι

January 2, 2023

Ατζούν Ιλίτζαλι: Οι ώρες εργασίας πρέπει να ξεκινούν στις 10.30 και να μην δουλεύουμε καλοκαίρι


Διαφ.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να κοιμούνται. Γιατί δεν ξεκινά η βάρδια στις 10.30 ή στις 11.00; Σώζεται ο κόσμος με αυτές τις δύο ώρες πριν;» είπε μεταξύ άλλων ο Τούρκος επιχειρηματίας (Βίντεο)

«Έχω μια εγγενή αντιπάθεια για την υποχρέωση να κάνω κάτι. Είμαστε μια εξαιρετική εταιρεία. Δεν έχουμε ώρες εργασίας»Ο Ατζούν Ιλίτζαλι, γνωστός Τούρκος παραγωγός και επιχειρηματίας, προχώρησε σε μια απρόσμενη δήλωση σχετικά με τις ώρες εργασίας στην γείτονα χώρα.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι «επαναστάτησε» ενάντια στους κανόνες της επαγγελματικής ζωής και ενάντια στην ανάγκη να ξυπνούν οι εργαζόμενοι νωρίς το πρω, αλλά και ενάντια στο να δουλεύουμε τους καλοκαιρινούς μήνες. «Μια μέρα, αν έχω τη δύναμη, σκοπεύω να ξεκινήσω τις ώρες εργασίας στις 10.30. Δεν καταλαβαίνω γιατί ξυπνάω τόσο νωρίς το πρωί».

«Έχω μια εγγενή αντιπάθεια για την υποχρέωση να κάνω κάτι. Είμαστε μια εξαιρετική εταιρεία. Δεν έχουμε ώρες εργασίας. Δεν χρειάζεται να έρθει κανείς στη δουλειά. Δεν υπάρχει τέτοια προσδοκία. Μια μέρα, αν έχω τη δύναμη. σκέφτομαι να ξεκινήσω το ωράριο στις 10.30. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι σηκώνονται τόσο νωρίς το πρωί. Γιατί σηκώνομαι νωρίς; Γιατί έχει κίνηση στις 8 το πρωί;» ανέφερε.

Δηλώνοντας ότι οι άνθρωποι πρέπει να κοιμούνται το πρωί, ο Ατζούν Ιλίτζαλι είπε ακόμη : «Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να κοιμούνται. Γιατί δεν ξεκινά η βάρδια στις 10.30 ή στις 11.00; Σώζεται ο κόσμος με αυτές τις δύο ώρες πριν; Εάν δεν να δουλέψουν όλοι μαζί, δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Δεν φτάνει η μέρα;».

Αλλά ο παραγωγός του «Survivor» το πήγε ακόμη παραπέρα: «Γιατί δουλεύουμε το καλοκαίρι; Ο καιρός είναι καλός, όλα είναι καλά, γιατί δουλεύουμε αδερφέ; Είναι αδύνατο να το καταλάβω»

«Κάποιες υποχρεώσεις έχουν καταργήσει το απόρρητό μας. Έχουν δημιουργηθεί κάποιοι κανόνες, δεν ξέρω ποιος τους έφτιαξε. Κανόνες από τα αρχαία χρόνια, και αυτοί οι κανόνες ισχύουν ακόμα και τώρα. Γιατί ξυπνάμε το πρωί, γιατί δουλεύουμε τον Ιούλιο; Δεν ξέρω ποιτος το έκανε αυτό. Ποιος μας έστειλε στη δουλειά το πρωί; Κάποιος είπε κάποτε να πάμε στη δουλειά το πρωί και από τότε πάμε στη δουλειά το πρωί», κατέληξε και βέβαια ο twitter πήρε φωτιά.

Πηγή:lifo

Διαβάστε επίσης: