Συγκλονίζουν οι αστυνομικοί που εντόπισαν το νεκρό βρέφος στον Αλιάκμονα

January 2, 2023

Συγκλονίζουν οι αστυνομικοί που εντόπισαν το νεκρό βρέφος στον Αλιάκμονα


Διαφ.

Σoκαρισμένοι από το θέαμα που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση εντοπισμού του βρέφους στη Βέροια.

Σoκαρισμένη η κοινωνία παρακολουθεί τον τραγικό χαμό ενός βρέφους μόλις 11 μηνών στο φράγμα του Αλιάκμονα, με τη μητέρα του να κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.Ένα μεγάλο σoκ πέρασαν και οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που συμμετείχαν στην επιχείρηση εντοπισμού του βρέφους στα νερά του Αλιάκμονα, μετά την καταγγελία εξαφάνισης που έκανε ο παππούς του βρέφους στην Ελληνική Αστυνομία.

Οι άνθρωποι που έχουν εκπαιδευτεί για να αντιμετωπίζουν δυσκολίες και επικίνδυνες καταστάσεις, λύγισαν βλέποντας το άψυχο κορμάκι του 11 μηνών βρέφους να επιπλέει κοντά στο φράγμα του ποταμού.

Η μαρτυρία του αστυνομικού

Ένας από τους αστυνομικούς που ήταν παρόντες στην ανεύρεση του άτυχου βρέφους μίλησε αποκλειστικά στο MEGA, και όσα ανέφερε είναι συγκλονιστικά.

«Ήμασταν μια ομάδα της ΟΠΚΕ πέντε ατόμων, οι διοικητές των τμημάτων ασφαλείας Βέροιας και Αλεξάνδρειας και δύο περιπολικά» ανέφερε ο αστυνομικός.

Στη συνέχεια μίλησε για τις προσπάθειες που κατέβαλαν για να εντοπίσουν το βρέφος. «Από τις 10 το βράδυ ψάχναμε στο ποτάμι. Στις 12 και μισή φτάσαμε στις όχθες. Ένας συνάδελφος εντόπισε το μωρό στην άκρη στα βράχια στις 01:30 τα ξημερώματα. Αμέσως μας φώναξε. Το μωρό επέπλεε στο νερό μπρούμυτα. Πήγαμε στο σημείο το βγάλαμε έξω και είδαμε ότι ήταν παγωμένο και νεκρό» πρόσθεσε.

«Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν αλήθεια ή ψέμα. Είχε κάποια σημάδια στο πρόσωπο. Το μωρό ήταν περιποιημένο. Φορούσε μπουφανάκι, ένα κολάν πολύχρωμο και τα παπουτσάκια του» συμπλήρωσε ο αστυνομικός.

Όπως πρόσθεσε, όλοι όσοι συμμετείχαν στις έρευνες ήταν σoκαρισμένοι από την τραγική κατάληξη των γεγονότων. «Όλοι μας σoκαριστήκαμε. Είμαστε και οι 5 πατεράδες μικρών παιδιών» κατέληξε.

in.gr 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: