Απειλητικός ο Ατζούν στο All Star Survivor: H… καμπάνα για όποιον πιαστεί με κινητό (vid)

January 2, 2023
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί λίγο πριν την έναρξη του Survivor All Star ήρθε στην Ελλάδα και έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα στους παίκτες.

Με ανυπομονησία αναμένεται η έναρξη του Survivor All Star με τους παίκτες να έχουν ήδη αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο. Λίγο πριν το μεγάλο ταξίδι, οι Survivors είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.



Ο Τούρκος παραγωγός βρέθηκε στην Ελλάδα και είχε συνάντηση με τους παίκτες που θα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Τι ήρθε όμως να κάνει στη χώρα μας ο Ατζούν λίγο πριν την έναρξη του Survivor All Star.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Ατζούν πραγματοποίησε σύσκεψη με όλους τους παίκτες και τα άτομα της παραγωγής του Survivor. Το κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν τα κινητά τηλέφωνα και σύμφωνα με τον Τούρκο παραγωγός ο «British παίκτης» (εννοώντας προφανώς τον Τζέιμς Καφετζή).

«Δεν θα έλεγα να ξανασυμβεί το ίδιο», τους είπε χαρακτηριστικά για το θέμα με την χρήση των κινητών τηλεφώνων. «Δεν θα δεχτώ να πιαστεί παίκτης με κινητό», πρόσθεσε ο Ατζούν. Μάλιστα, όλοι οι παίκτες συμφώνησαν να αποχωρήσει από το Survivor όποιος πιαστεί με κινητό τηλέφωνο.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που τέθηκε τέτοιος όρος παρά το γεγονός ότι η χρήση των κινητών δεν επιτρέπεται στο Survivor. Ωστόσο, φαίνεται ότι σε σχέση με τις άλλες παρατυπίες που είχαν γίνει από τους παίκτες στα προηγούμενα Survivor, αυτή ήταν που είχε ενοχλήσει περισσότερο τον Ατζούν.

Ίσως μάλιστα, αυτός να ήταν ο λόγος που ο Τούρκος παραγωγός δεν ήθελε τον Τζέιμς Καφετζή μέσα στους All Stars παρότι ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Για τον ίδιο λόγο φαίνεται να «κόπηκε» και ο Άρης Σοϊλέδης, για τον οποίο είχε γίνει μεγάλο θέμα πέρυσι επειδή είχε κάνει χρήση κινητού τηλεφώνα, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων τόσο από τους συμπαίκτες του όσο και από τον κόσμο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: