«Γιατί η Δέσποινα Βανδή στα 53 της βγάζει τη νεφραμιά έξω; Είναι ντροπή να ακούω από άντρες τέτοια πράγματα»

January 4, 2023

«Γιατί η Δέσποινα Βανδή στα 53 της βγάζει τη νεφραμιά έξω; Είναι ντροπή να ακούω από άντρες τέτοια πράγματα»


Διαφ.

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» η θυελλώδης σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.Η συζήτηση για το ζευγάρι άναψε για τα καλά τα αίματα στο «Πρωινό μας» με την ομάδα της εκπομπής να εκφράζει την άποψή της για όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες με το ζευγάρι.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ήταν αγανακτισμένη με ορισμένα σχόλια που υπήρξαν σε σχέση με τις δημόσιες εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.

Φ.Σ.: Υπήρχε ένας υπερσχολιασμός, μια υπερέκθεση κι όλα τα site ανέβασαν φωτογραφίες. Σχολιάστηκαν από τις εκπομπές. Με τον ντόρο που έγινε με το τσιγάρο και πήρε άλλη τροπή. Συνεχίζουν και καλά κάνουν και ζούνε τη ζωή τους κι ανεβάζουν.

Α.Γ.: Πολύ κακώς σχολιάζεται σε κάποιες εκφάνσεις του. Το να έχουν άποψη για το αν πρέπει να είναι μαζί, να φιλιούνται δημόσια, αν πρέπει να πηγαίνουν ο ένας στη δουλειά του άλλου και να ποστάρουν τη σχέση τους.

Ε.Χ.: Βρίζουν αδιανόητα κι αρχικά τα έχουν βάλει με τη διαφορά ηλικίας τους, ότι έχει χωρίσει κι έχει δύο παιδιά. Ελεεινά σχόλια… Όταν εκθέτεις τόσο πολύ το συναίσθημά σου, να είσαι έτοιμος για βολές. Ό,τι κρατάς για τον εαυτό σου δεν μπορεί να στο χαλάσει ο κόσμος.

Συμβαίνει τώρα: Μάχη για να σώσουν 6χρονο παιδί δίνουν οι γιατροί, υπέστη ανακοπή καρδιάς
 

Παρακάτω η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε για τα σχόλια που δέχεται το ζευγάρι για τις αναρτήσεις του:

«Είναι ντροπή να ακούω εγώ από άνδρες γιατί η Βανδή στα 53 της βγάζει τη νεφραμιά έξω. Ωραίες οι ταμπέλες, αλλά είναι ντροπή για τους άντρες και την κοινωνία να θεωρούν ότι μία γυναίκα στα 53 της, ό,τι σώμα κι αν έχει…».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: