Την αποχαιρέτησε με μόλις 8 λέξεις: Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τα κλάματα

January 4, 2023

Την αποχαιρέτησε με μόλις 8 λέξεις: Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τα κλάματα


Διαφ.

Δάντης για Ασημίνα: Το πρωί της Τρίτης 3 Ιανουαρίου αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες του “Survivor All Star”, ανάμεσά τους και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.



Δάντης για Ασημίνα: Το τρυφερό μήνυμα στην Ασημίνα λίγες ώρες μετά την αναχώρησή της για Άγιο Δομίνικο

Λίγο πριν την αναχώρηση των παικτών για Άγιο Δομίνικο, η δημοσιογράφος του “Πρωινού” πλησίασε την Ασημίνα για μερικές ερωτήσεις. Κάποια στιγμή, την ρωτά αν θα της λείψει ο Χρήστος Δάντης με την Ασημίνα φανερά να λυγίζει. Δίχως να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της, γύρισε την πλάτη της στην κάμερα και ξέσπασε σε λυγμούς.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Δάντης, λίγες ώρες μετά την αναχώρηση της συντρόφου του έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Και πάλι στο στοιχείο σου, στους αγώνες. Εύχομαι να γυρίσεις όπως πρέπει, νικήτρια» και ανέβασε μια φωτογραφία της.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα με την Ασημίνα:

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το Survivor All Star που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ. Οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν αναχώρησαν σήμερα το πρωί για το μέρος όπου η ζωή τους άλλαξε για πάντα και το Survivor All Star έρχεται για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του πιο ανατρεπτικού τηλεοπτικού προγράμματος. Οι παίκτες που επιλέχθηκαν ως τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού Survivor, είναι έτοιμοι, γνωρίζοντας τι τους περιμένει στο παιχνίδι, όμως οι αλλαγές που θα συναντήσουν θα τους κάνουν να αναθεωρήσουν

Κατάμαυρο με τεράστια πισίνα & θέα όλη την Αθήνα: Η τριώροφη βίλα του πρώην της Δαλάκα, Δημήτρη Φιντιρίκου

Λίγα λόγια για την Ασημίνα

Ηλικία: 23 ετών

Επάγγελμα: Heptathlon Αthlete

Συμμετοχή: Survivor 2022

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου γεννήθηκε το 1999 στην Αθήνα, είναι ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής καθώς και πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα. Της αρέσει να φτάνει τον εαυτό της στα όρια του και είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική, όπως έδειξε κατά τη συμμετοχή της στο Survivor 2022, όπου κατάφερε να φτάσει στην τελική τριάδα.

«Το Survivor All Star είναι για εμένα μία δεύτερη ευκαιρία για να κατακτήσω το τρόπαιο του νικητή!»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: