Πολύ άσχημα νέα για την Έφη Θώδη: Σε κατάσταση αμόκ σε περιοδεία της στον Καναδά

January 3, 2023

Πολύ άσχημα νέα για την Έφη Θώδη: Σε κατάσταση αμόκ σε περιοδεία της στον Καναδά


Διαφ.

Δύσκολες στιγμές για την Έφη Θώδη

Δύσκολες ώρες για την Έφη Θώδη όπου σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Εspresso”, πέρασε πολλές κρίσεις πανικού στον Καναδά όπου βρισκόταν για να εμφανιστεί σε μαγαζί ομογενούς επιχειρήματία.



Τί έγινε με την Έφη Θώδη στον Καναδά

Η Έφη Θώδη πέρασε τις ημέρες των γιορτών στον Καναδά. Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη ενός ομογενούς επιχειρηματία για να τραγουδήσει στο εστιατόριό του τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso και του Βαγγέλη Κάραλη, η τραγουδίστρια κατά την περίοδο της παραμονής της, μεταμορφώθηκε σε έναν άλλον άνθρωπο. Η ίδια με τις δεκάδες επιτυχίες και τις εμφανίσεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου όπου υπάρχει ομογένεια, φημολογείται ότι άρχισε να έχει κρίσεις πανικού και ξεσπάσματα. Έφτασε, δε, στο σημείο να αρχίσει, να καίει πράγματα στο σπίτι όπου φιλοξενούνταν και να εκτοξεύει παντού αντικείμενα, με την ίδια να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Πήρε πτήση να γυρίσει άρον άρον στην Ελλάδα η Έφη Θώδη

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας μάλιστα, η τραγουδίστρια, ενώ είχε συμφωνήσει να εμφανίζεται στο μαγαζί μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, αποφάσισε την ημέρα των Χριστουγέννων πως θέλει να μαζέψει τα πράγματά της και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

 

Οι διοργανωτές των εμφανίσεών της στο Τορόντο, βλέποντάς τη σε αυτή την κατάσταση και μην μπορώντας να κάνουν αλλιώς, της έκλεισαν βραδινή πτήση για τις 26 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, στο αεροδρόμιο τη μετέφερε μια καλή της φίλη, που μάλιστα έχει συνεργαστεί μαζί της. Τελικά, την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς η Έφη Θώδη με τη συνοδεία υπαλλήλων του προξενείου μετέβη στο αεροδρόμιο και παίρνει την πτήση της επιστροφής για την Ελλάδα.

Εμείς να ευχηθούμε στην τραγουδίστρια περαστικά και να κοιτάξει λίγο την ψυχική της υγεία.

Πηγή:ipliroforia

 

Διαβάστε επίσης: