Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε στις γιορτές ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Πλάκωσε» στο ξύλο την μνηστή του (vid)

January 3, 2023
Ο πρώην παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ φέρεται να ξυλοκόπησε την μνηστή του Νάνσυ.

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της μνηστής του, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η δημοσιογράφος της «Espresso», Νάντια Αλεξίου.


Διαφ.

Το απόγευμα της 28ης Δεκεμβρίου οι γείτονες άκουσαν μεγάλη φασαρία από το σπίτι του ζευγαριού, ανησύχησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία. Πλήρωμα της Άμεσης Δράσης έφτασε στο σπίτι και στη συνέχεια οδηγήθηκαν και οι δύο στο αστυνομικό τμήμα.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μαζί με τη μνηστή του Νάνσυ κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας και συγκεκριμένα στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας. Εκεί η γυναίκα κατήγγειλε τον make up artist ότι άσκησε βίας πάνω της και την ξυλοκόπησε. Από την πλευρά του ο Εμμανουήλ υποστηρίζει ότι εκείνη εκμεταλλεύτηκε την δημοφιλία του και την αναγνωρισιμότητά του και πως δέχθηκε και ο ίδιος βία.

Σχηματίστηκε δικογραφία για το περιστατικό και ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Μιλώντας για το περιστατικό στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέφερε: «Πάμε μπροστά για με καινούργια χρονιά με χαρούμενους ανθρώπους και όχι τοξικούς. Με αγάπη, χωρίς ζήλιες και όλα καλά. Θέλω να έχω την ελευθερία μου και δεν θέλω τοξικούς ανθρώπους δίπλα μου. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανασύνδεσης».

Η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας το βίντεο τόνισε ότι μέχρι να ξεκαθαρίσει το περιστατικό δεν θέλει να τον ξανακαλέσουν στην εκπομπή της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: