«Δεν είμαι πάνω από 25 ετών»: Η πραγματική ηλικία της Μαρίας Μπεκατώρου και το μυστικό για να δείχνει νεότερη

January 4, 2023

«Δεν είμαι πάνω από 25 ετών»: Η πραγματική ηλικία της Μαρίας Μπεκατώρου και το μυστικό για να δείχνει νεότερη


Διαφ.

Μαρία Μπεκατώρου: Η αγαπημένη παρουσιάστρια ουδέποτε είχε πρόβλημα με την ηλικία της. Τώρα τελευταία όμως, την βλέπουμε όλο και πιο ανανεωμένη στις εμφανίσεις της.Πώς όμως αντιμετωπίζει η ίδια το πέρασμα του χρόνου και τι απαντά σε εκείνους που την αποκαλούν «θηλυκό Μπέντζαμιν Μπάτον»; Η ίδια απαντά σε όλα σε μία συνέντευξη από καρδιάς.

Μπεκατώρου

Μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου: Όσα είπε στην συνέντευξη

Ερώτηση δημοσιογράφου: «Κάπου διάβασα ότι είσαι ο θηλυκός Μπέντζαμιν Μπάτον της ελληνικής τηλεόρασης, κάθε φέτος και νεότερη και καλύτερη».

Μ. Μπεκατώρου: «Έχει πλάκα αυτό. Μου το έλεγε η μακιγιέζ μου, η Έλσα Πρωτοψάλτη, και μετά κάποια στιγμή το είδα γραμμένο. Το έβγαλα screenshot και της το έστειλα. “Τα βλέπεις; Το λένε κι άλλοι” της έγραψα».

«Κοίταξε, πιστεύω ότι αυτό που εκπέμπεται στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, πέρα από το DNA που είναι καλό και αυτά που κάνουμε για να παραμένουμε νέοι στον δερματολόγο μας, είναι και η διάθεσή του. Εμένα η διάθεσή μου είναι “η ζωή είναι ωραία” και δεν βάζω μέσα μου αρνητικές σκέψεις για τίποτα».

Κατάμαυρο με τεράστια πισίνα & θέα όλη την Αθήνα: Η τριώροφη βίλα του πρώην της Δαλάκα, Δημήτρη Φιντιρίκου

Μπεκατώρου

Ερ. δημοσιογράφου: «Αυτό το παιδί που καθόλου δεν το κρύβεις μέσα σου αλλά το δείχνεις και το χαίρεσαι, τελικά πόσο χρόνων είναι»;

Μ. Μπεκατώρου: «Α, κάτσε να υπολογίσω! Τώρα λοιπόν δεν είμαι πάνω από 25».

Δημοσιογράφος: «Είσαι μια γυναίκα που δεν κρύβει την ηλικία της».

Μ. Μπεκατώρου: «Καλέ, το ξέρει όλος ο κόσμος, τι να κρύψω; Τώρα τον Φεβρουάριο θα κλείσω τα 49. Έχω γεννηθεί το 1974. Μάλιστα, τα μέτρησα λάθος και νόμιζα ότι κλείνω τα 50. Και μου λέει η κολλητή μου: “Όχι, Μαρία. Τα 49 κλείνεις”. Καλά όχι ότι έχει και καμιά διαφορά»

Μπεκατώρου

Μπεκατώρου

Μπεκατώρου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: