Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Στο αυτόφωρο για ξυλοδαρμό της εγκύου συντρόφου του

January 4, 2023

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Στο αυτόφωρο για ξυλοδαρμό της εγκύου συντρόφου του


Διαφ.

Χειροπέδες πέρασαν στον Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για ξυλοδαρμό σε βάρος της συντρόφου του, Νάνσυ.



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανέφερε η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, στις 28 Δεκεμβρίου το ζευγάρι κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας και το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας, με τη μεν κοπέλα να ισχυρίζεται ότι έχει δεχθεί σωματική βία, ενώ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ υποστήριξε πως η μέχρι πρότινος σύντροφός του τον χρησιμοποίησε για τη δημοφιλία του και πως δέχτηκε και ο ίδιος βία.

Στο Αυτόφωρο για ξυλοδαρμό ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Έγιναν εκατέρωθεν μηνύσεις και έχει σχηματιστεί δικογραφία για το περιστατικό, ενώ ακολουθήθηκε αυτόφωρη διαδικασία για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους περίοικους που άκουσαν την ένταση και φοβήθηκαν μην τυχόν συμβεί κάτι πιο σοβαρό.

Αξίζει να αναφερθεί πως μια μέρα πριν το περιστατικό ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με την μέχρι πρότινος σύντροφό του είχαν εμφανιστεί στην εκπομπή του Alpha και δήλωναν τρελά ερωτευμένοι.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής και της παρουσίασης του σχετικού ρεπορτάζ, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή, με την Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο να αρνείται τη σύνδεση, τονίζοντας πως δεν θέλει από εδώ και στο εξής ο συγκεκριμένος άνθρωπος να φιλοξενηθεί ξανά στην εκπομπή της.

Στις αρχές Νοεμβρίου, μίλησε για τον προσωρινό χωρισμό του από την Νάνσυ, λίγες ημέρες πριν τον αρραβώνα τους και αρχικά αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τη Νάνσυ. «Γνωριστήκαμε για πρώτη φορά στις 24 Σεπτεμβρίου», είπε. Λίγο καιρό αργότερα, το ζευγάρι τα… βρήκε ξανά.

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη: Έφερε κλειδαρά και βρήκε τον αδερφό του νεκρό στο σπίτι, θρήνος για τον 50χρονο

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Τη Νάνσυ την αγαπάω, δεν άλλαξε τίποτα από όλα αυτά τα συναισθήματα που τρέφω για εκείνη. Απλά όταν μιλάς με έναν άνθρωπο επί ενάμιση μήνα, 8 και 9 και 17 ώρες τη μέρα, είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες. Γίνεται να μη μαλώσεις με τον σύντροφό σου; Υπήρχαν διάφορα πράγματα που δεν συμφωνούσαμε».

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εξήγησε πως όλα συνέβησαν την τελευταία στιγμή. «Έχουν παρθεί τα δαχτυλίδια του αρραβώνα. Την Παρασκευή θα έπρεπε να φύγω για το Λονδίνο. Αυτά τα πράγματα αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη».

Όσο για εκείνα που τον κέρδισαν σε εκείνη: «Εγώ ήμουν πάντα κατά του γάμου. Δεν με ενδιέφερε, δεν το κυνηγούσα. Όταν γνώρισα τη Νάνσυ, μου βγήκαν πολλά συναισθήματα, μου βγήκε το πατρικό ένστικτο. Εμένα με κέρδισε σε πολλά πράγματα, στη δοτικότητά της, στο γεγονός ότι ήθελε να με παντρευτεί».

Καταλήγοντας, ανέφερε πως οι διαφωνίες που είχε με τη Νάνσυ κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία ήταν και αυτές που τους οδήγησαν στον χωρισμό. «Καμιά φορά μαλώνουμε και με τον ίδιο μας τον εαυτό. Από τη μια βοηθάει να μιλάμε πολλές ώρες για να μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο, αλλά από την άλλη όταν μιλάς τόσες ώρες… », είπε χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες. Ωστόσο, ανέφερε πως η πρώην σύντροφός του του έκανε πολλές σκηνές για «τους κοιλιακούς του» και το γεγονός ότι τους έδειχνε δημόσια στα social media.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: