Εκτός "Καλημέρα Ελλάδα" ο Γιώργος Παπαδάκης: Δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή, το μήνυμα που τον εξόργισε

January 4, 2023

Εκτός “Καλημέρα Ελλάδα” ο Γιώργος Παπαδάκης: Δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή, το μήνυμα που τον εξόργισε


Διαφ.

Γιώργος Παπαδάκης: Εκτός εκπομπής ήταν για ακόμα μία φορά ο γνωστός παρουσιαστής, καθώς έχει αλλού υποχρεώσεις, ενώ ένα μήνυμα τηλεθεατή τον εξόργισε στην χθεσινή εκπομπή.



Γιώργος Παπαδάκης: Εκτός εκπομπής ο παρουσιαστής

Ειδικότερα, ο γνωστός παρουσιαστής θα λείπει για δύο ημέρες (Τετάρτη και Πέμπτη 4/1 και 5/1 αντίστοιχα) λόγω ενός προγραμματισμένου ταξιδιού.

Γιώργος Παπαδάκης

Γιώργος Παπαδάκης: Το μήνυμα που εξόργισε τον παρουσιαστή

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής (3/1/2023), ο παρουσιαστής εξοργίστηκε από ένα μήνυμα τηλεθεατή που αφορούσε το κόψιμο της εκπομπής του Γιώργου Γρηγοριάδη. Όπως τόνισε, παρεξήγησαν τη δήλωσή του.

Γιώργος Παπαδάκης

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης είπε σε έντονο ύφος: «ο Γιώργος Γρηγοριάδης ήταν προσωπική επιλογή δική μου να κατέβει από τη Θεσσαλονίκη γιατί θεωρώ ότι είναι ένα ιδιαίτερα χαρισματικό άτομο, γι’ αυτό σας παρακαλώ τσιμουδιά όταν αναφερόσαστε στη σχέση μου μαζί του. Είναι πολυεργαλείο, αποστολές, κάνει πολύ πρωινές εκπομπές, τον κόβουν γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται στον ΑΝΤ1, τον ξαναφέρνουν γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται στον ΑΝΤ1, μας καλύπτει για ό,τι προκύψει, από αύριο θα είναι εδώ με τη Μαριώ γιατί θα λείπω δυο μέρες» και ζήτησε από τον Γιώργο Γρηγοριάδη να βγει στον αέρα της εκπομπής.

Ακολουθεί βίντεο με το μήνυμα τηλεθεατή που εξόργισε τον παρουσιαστή:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: