«Προσπαθούμε να μην χάσουμε κι άλλον άνθρωπο»: Αυτός είναι ο πατέρας του νεκρού βρέφους, τα πρώτα του λόγια

January 4, 2023

«Προσπαθούμε να μην χάσουμε κι άλλον άνθρωπο»: Αυτός είναι ο πατέρας του νεκρού βρέφους, τα πρώτα του λόγια


Διαφ.

Πνιγμός μωρού στον Αλιάκμονα: Στο T-live και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Μελιόπουλο μίλησε ο πατέρας του 11 μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του στον Αλιάκμονα, στη Βέροια και για τον θάνατό του κατηγορείται η 29χρονη μητέρα του.Πνιγμός μωρού στον Αλιάκμονα: Όσα δήλωσε στη κάμερα του T-live

Ο άνδρας είχε κάνει τεστ DNA και επιστημονικά είχε αποδειχθεί ότι είναι ο πατέρας του μωρού, όμως όχι και νομικά. «Το μωρό τελευταία φορά που το είδα ήταν πριν από τα Χριστούγεννα. Προτελευταία φορά ήταν η επίσκεψη στον παιδίατρο που με ενημέρωσε ότι το παιδί δεν ήταν καλά, γιατί είχε κάποια ίωση. Προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να κάνω την αναγνώριση του παιδιού γιατί δεν είμαι επίσημα ο πατέρας του. Έχω κάνει τεστ DNA και έδειξε ότι είναι δικό μου το παιδί», είπε αρχικά ο πατέρας του βρέφους.

«Έκανα όλα τα έξοδα του παιδιού. Ό,τι χρειαζόταν και ήμουν δίπλα οποιαδήποτε ώρα με καλούσαν. Αυτή τη στιγμή θρηνούμε. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κι εγώ και η οικογένειά μας. Η μητέρα μου κοιμάται πάνω στο κρεβατάκι της, κλαίει καθημερινά. Προσπαθούμε να μην χάσουμε κι άλλον άνθρωπο», πρόσθεσε συγκινημένος ο πατέρας του μωρού.

Πατέρας 3 παιδιών, πετυχημένος επιχειρηματίας: Ο κούκλος άντρας που έκλεψε την καρδιά της Μαρίνας Βερνίκου και τα 18 χρόνια γάμου

Όπως σημείωσε, ήθελε να πάει με την 29χρονη σε συμβολαιογράφο προκειμένου να αναγνωρίσει επίσημα το παιδί, ωστόσο αυτό δεν έγινε και έτσι συμβουλεύτηκε δικηγόρο. «Η συμπεριφορά της ήταν πότε έτσι και πότε αλλιώς. Κάποιες φορές πήγαινα να δω το παιδί και μου έλεγε να φύγω κι εγώ έφευγα. Δεν έκανα κάτι παράλογο. Δεν είχαν αντίρρηση οι γονείς της να παίρνω το παιδί. Ήθελα να κάνω την αναγνώριση για να παίρνω μία δύο φορές την εβδομάδα», δήλωσε στη συνέχεια.

«Είμαστε όλοι σε άθλια κατάσταση»

Ακόμα, αναφέρθηκε στη στιγμή όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του βρέφους. «Από την ασφάλεια του έμαθα το βράδυ, δεν το ήξερα. Μου είπαν ότι δεν ξέρουν που είναι το παιδί. Πόδια… χέρια… δεν ήξερα, που να πάω και τι να κάνω. ποιος το περίμενε ότι θα γινόταν αυτό το κακό; Δεν την πήρα τηλέφωνο, αφού ενημερώθηκα από την Ασφάλεια. Ψυχολογικά είμαστε όλοι σε άθλια κατάσταση»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: