Νεύρα για την Ιωάννα Τούνη: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήγε Αθήνα κι εγώ έμεινα να γεννήσω μόνη στη Θεσσαλονίκη»

January 4, 2023

Νεύρα για την Ιωάννα Τούνη: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήγε Αθήνα κι εγώ έμεινα να γεννήσω μόνη στη Θεσσαλονίκη»


Διαφ.

Ιωάννα Τούνη: Στην τελική ευθεία έχει μπει η γνωστή influencer, η οποία ανμένεται να γεννήσει από μέρα σε μέρα και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.



Έτοιμη να γεννήσει η Ιωάννα Τούνη

Οι γιατροί που την παρακολουθούν, της έχουν δώσει περιθώριο ως το πρώτο 15πενθήμερο του Ιανουάριου, ενώ όπως έχει αποκαλύψει η γέννα θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, κάτι που επέλεξε η ίδια.

Τις τελευταίες ημέρες το ζευγάρι βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, όμως προέκυψε ένα μικρό πρόβλημα το οποίο ανάγκασε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ταξιδέψει εκτάκτως στην Αθήνα, με αποτέλεσμα η Ιωάννα Τούνη να μείνει μόνη της. Όλο αυτό το διάστημα, η ίδια μοιράζεται μέσω instagram αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ως εγκυμονούσα, αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα.

“Αυτό με έσωσε. Ίσως να μην ζούσα τώρα”: Συγκινεί ο Μαμαλάκης για την περιπέτεια υγείας που “πάγωσε” το πανελλήνιο

Το μεσημέρι της Τρίτης 3 Ιανουαρίου, η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα βίντεο, πως ο αγαπημένος της αναγκάστηκε να φύγει, καθώς το σκυλάκι τους αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και θα έπρεπε να δει γιατρό στην Αθήνα.

Όπως εξήγησε: «Το σκυλάκι μας ξεκίνησε αγωγή με χάπια, δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει για αυτό το λόγο κιόλας χρειάστηκε να κατέβει για να κάνει μαγνητική γιατί στην Θεσσαλονίκη δεν έχουμε. Ελπίζω να μην σπάσουν τα νερά μου και να μην γεννήσω μόνη μου. Ελπίζω να προλάβει να έρθει ο Δημήτρης ή αύριο ή μεθαύριο».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: