«Θλίβομαι με αυτό που άκουσα. Πραγματικά ντροπή»: Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη on air με συνεργάτη της

January 4, 2023

«Θλίβομαι με αυτό που άκουσα. Πραγματικά ντροπή»: Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη on air με συνεργάτη της


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε πυρ και μανία με αυτό που άκουσε από συνεργάτη της. Μάλιστα, μετά ζήτησε η ίδια «συγγνώμη» on air – «Θα το πάρω πάνω μου», είπε.Χαμός στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα με την παρουσιάστρια να ζητά «συγγνώμη»

Για την ακρίβεια η Κατερίνα Καινούργιου ενοχλήθηκε πολύ από ερώτηση συνεργάτη της και δημοσιογράφου της εκπομπής της, για το J2US.

Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση της δημοσιογράφου που έκανε πυρ και μανία την Κατερίνα Καινούργιου ήταν η εξής:
«Μήπως η Φωτεινή ήταν σίγουρη ότι θα νικήσει επειδή ο Πάνος έχει αυτή την ιδιαιτερότητα;»

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου στην ερώτηση της δημοσιογράφου και συνεργάτιδας του «Super Κατερίνα»

Όταν λοιπόν η Κατερίνα Καινούργιου άκουσε την ερώτηση διέκοψε αμέσως την ροή της εκπομπής και πήρε η ίδια τον λόγο λέγοντας:
«Ξέρετε πόσο στηρίζω την ομάδα μου και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Θλίβομαι πάρα πολύ με την ερώτηση που έκανε η δημοσιογράφος μας, που κατά τα άλλα είναι πολύ αξιόλογη. Απαράδεκτη ερώτηση. Ντρέπομαι. Πραγματικά ντρέπομαι. Επειδή είμαι αρκετά ευαισθητοποιημένη με αυτά τα θέματα, δε ρωτάς ποτέ έναν άνθρωπο αν πιστεύει ότι η Φωτεινή Δάρρα πίστευε ότι θα κερδίσει λόγω της ιδιαιτερότητας του Πάνου.

Καμία ιδιαιτερότητα δεν έχει ο Πάνος. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι. Και οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, αυτό που θέλουν, και θα το πω με αγάπη και στους τηλεθεατές και στη δημοσιογράφο και σε όλους εδώ, είναι να τους αντιμετωπίζουμε ως ίσους. Το να γίνει μια τέτοια ερώτηση με θλίβει και ζητάω συγγνώμη εγώ προσωπικά που έγινε από τη δημοσιογράφο μας… Θα το πάρω πάνω μου. Αναγκαστικά θα το πάρω πάνω μου. Δε προλαβαίνω να βλέπω όλα τα βίντεο στο μοντάζ, συγγνώμη», είπε.

“Βοήθεια. Αυτή είναι η 4η φορά”: Η Μαίρη Συνατσάκη γύρισε σπίτι με το νεογέννητο, αλλά τα βρήκε “μπαστούνια”

Δείτε τι ακριβώς συνέβη με την Κατερίνα Καινούργιου και την συνεργάτιδά της στο βίντεο που ακολουθεί:Πηγή

Διαβάστε επίσης: