32χρονη μελαχρινή, "φτυστή" η μαμά της: Η Hρώ Μπέζου μεγάλωσε και ακολουθεί τα βήματα των διάσημων γονιών της

January 4, 2023

32χρονη μελαχρινή, “φτυστή” η μαμά της: Η Hρώ Μπέζου μεγάλωσε και ακολουθεί τα βήματα των διάσημων γονιών της


Διαφ.

H Hρώ Μπέζου είναι 32 ετών, και αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της και να ασχοληθεί με την μεγάλη τους αγάπη την υποκριτική.Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.
είναι παντρεμένοι το 1987 και είχαν την ευτυχία να αποκτήσουν μια υπέροχη κόρη την Ηρώ Μπέζου.

Για πρώτη φορά την είδαμε στην ελληνική τηλεόραση όταν ήταν ακόμα μικρό παιδάκι και πιο συγκεκριμένα στην σειρά «Εκείνες κι εγώ»
όπου και συμμετείχε σε 2 επεισόδια.

Μάλιστα πριν ένα μόλις χρόνο η Hρώ Μπέζου είχε την χαρά να ανεβάσει και το πρώτο της έργο αυτή τη φορά από τον ρόλο του σκηνοθέτη.

Συγκριμένα το έργο αυτό φέρει το όνομα «Ναυαγούς» και μάλιστα αγαπήθηκε ιδιαίτερα και από το θεατρικό κοινό καθώς και δέχτηκε θετικές κριτικές.

Φέτος έχουμε την χαρά να την συναντήσουμε στο κλασικό έργο του Τσέχωφ «Θείος Βάνιας»
και στον ρόλο της Σόνιας και σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καραντζά.

Η συνέντευξη της Hρώ Μπέζου στο γυναικείο site «Bovary».

«Από πολύ μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός. Το είχα σαν δεδομένο στο μυαλό μου, μου άρεσε πάρα πολύ, το ήθελα. Δεν ήταν απόφαση μιας συγκεκριμένης στιγμής. Μου άρεσε και η ζωή του ηθοποιού. Ηταν και ο περίγυρός μας χρωματισμένος από αυτό, δεν είχαμε πολλούς φίλους που δεν ήταν ηθοποιοί. Δεν είχα την ανάγκη να αποστασιοποιηθώ από αυτό. Δεν υπήρχε καμία αποστροφή, δεν μπούκωσα»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: