"Δεν αντέχω. Καταρρέω. Τι τους φταίει η μικρή;": Ξεσπά η Εύα Καϊλή από το κελί για τη 2 ετών κορούλα της

January 5, 2023

“Δεν αντέχω. Καταρρέω. Τι τους φταίει η μικρή;”: Ξεσπά η Εύα Καϊλή από το κελί για τη 2 ετών κορούλα της


Διαφ.

Η Εύα Καϊλή δείχνει να είναι καταρρακωμένη μετά την άρνηση των δικαστών να δει το παιδί της. Όπως παρουσίασε το star στο κεντρικό του δελτίο τη νύχτα της Τετάρτης, η Εύα Καϊλή ζήτησε να συναντά να μπορεί να συναντά την κόρη της κάποιες μέρες μέσα στη φυλακή ή έστω μέσω του Skype όσο βρίσκεται με τον παππού της.



Και τα δυο αυτά αιτήματα δεν έγιναν αποδεκτά και σύμφωνα με το δελτίο η Εύα Καϊλή βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα και με τον συνήγορό της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, αυτή η άρνηση έφερε και το ξέσπασμα μέσα από το κελί της των Βελγικών φυλακών όπου και κρατείται.

«Βασανίζομαι. Είναι άδικο αυτό. Δεν αντέχω. Καταρρέω. Τι τους φταίει η μικρή και την κρατάνε μακριά μου», δήλωσε στο STAR. Η υπεράσπιση της δίνει αγώνα για να πείσει τους δικαστές να αφεθεί ελεύθερη πριν την ακρόασή της
με τον δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο να αναφέρει χαρακτηριστικά πως «όπλο μας είναι τα λεγόμενα του ανακριτή».

Θέλω να κάνω μία ανακοίνωση”: Η Κατερίνα Στικούδη απαντά 1η φορά για τη φουσκωμένη κοιλιά μετά τα σχόλια

«Ο ίδιος ο ανακριτής, ο Μισέλ Κλεζ είπε «δεν έχω στοιχεία που να τεκμηριώνουν και να «δένουν» την Εύα Καϊλη με τα χρήματα και με δωροδοκία. Εκεί θα πατήσουμε και εγώ και ο συνάδελφος δικηγόρος από τις Βρυξέλλες»,
δήλωσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Η υπεράσπιση της Εύας Καϊλη υποστηρίζει ότι χρησιμοποιούν το παιδί ως μέσο πίεσης για να «σπάσει»
σύμφωνα με όσα αναφέρει στο δελτίο του το star. Άξιο αναφοράς είναι πως δεν έχει δοθεί στους δικηγόρους της το σκεπτικό της απόρριψης. Και θεωρούν πως οι Αρχές για να της επιτρέψουν να δει τη μικρή ζητούν ομολογία από την Εύα Καϊλή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: