Δεν το γνώριζε κανείς: Η μεγάλη μάχη του Χρήστου Μάστορα με την λευχαιμία

January 5, 2023

Δεν το γνώριζε κανείς: Η μεγάλη μάχη του Χρήστου Μάστορα με την λευχαιμία


Διαφ.

Χρήστος Μάστορας: Πρόκειται για έναν καταξιωμένο τραγουδιστή της γενιάς του με αμέτρητες επιτυχίες στο βιογραφικό του, ενώ έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού. Αυτή τη σεζόν, ο εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή.Χρήστος Μάστορας: Ο συμβολισμός του επιθέτου του και η μάχη με είδος λευχαιμίας

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο γνωστός τραγουδιστής είχε αναφερθεί στον συμβολισμό που θεωρεί πως υπάρχει στο επίθετό του.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Παρεμπιπτόντως, το επίθετό σου, το δικαιώνεις; Μαστορεύεις;

Χ. Μάστορας: «Δεν είναι τυχαίο το επίθετο μάλλον. Όλοι οι “Μαστοραίοι” παραδοσιακά έχουν την ανάγκη να λύνουν προβλήματα και να εξερευνούν το πώς λειτουργεί ο υλικός κόσμος. Ξέρουν καλά να χτίζουν, αλλά αν χρειαστεί και να γκρεμίσουν για να φτιάξουν κάτι από την αρχή, θα το κάνουν. Υπάρχει μια σημαντική αλληγορία εδώ όμως. Έμαθα από τον πατέρα μου να αμφισβητώ και να κάνω τις σωστές ερωτήσεις για να μάθω το οτιδήποτε. Ένας μάστορας πρέπει να ξέρει από θεμέλια, από βάσεις αλλά και να δέχεται πώς αυτές οι βάσεις μπορεί να θέλουν χτίσιμο από την αρχή. Όλοι οι άνθρωποι αντίστοιχα έχουν μεγαλώσει με κάποιες αρχές, αλλά λίγοι είναι ικανοί να αμφισβητήσουν την αξία τους και να τις επαναπροσδιορίσουν. Νομίζω πως αν το επίθετό μου έχει μια ερμηνεία, είναι αυτή. Μαστορεύω τη ζωή μου και το μυαλό μου αν χρειάζονται επισκευή».

Μακάβριο τέλος: Βρέθηκε το πτώμα της 18χρονης που αρνήθηκε να παντρευτεί τον ξάδερφό της

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Χρήστος Μάστορας σε ηλικία 2 ετών πέρασε μια πολύ σοβαρή ασθένεια με τα ερυθρά του αιμοσφαίρια, ένα είδος λευχαιμίας, ωστόσο κατάφερε να το αντιμετωπίσει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: