Λιοντάρι δάγκωσε τον θηριοδαμαστή του στη Ρωσία – Τον γλίτωσε η γυναίκα του

January 4, 2023

Λιοντάρι δάγκωσε τον θηριοδαμαστή του στη Ρωσία – Τον γλίτωσε η γυναίκα του


Διαφ.

Στη δημοσιότητα βίντεο  και φωτογραφίες από τα τραύματα του 42χρονου θηριοδαμαστή

«Άγαλμα» στην γυναίκα του και τα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξε θα πρέπει να στήσει ο 42χρονος θηριοδαμαστής Αλεξέι Μακαρένκο ο οποίος δέχθηκε επίθεση από λιοντάρι κατά τη διάρκεια παράστασης τσίρκου στο Σότσι της Ρωσίας.Στο βίντεο φαίνεται το λιοντάρι να αρπάζει από την πλάτη τον Μακαρένκο ενώ στις θέσεις των θεατών βρίσκονται παιδιά και οι γονείς τους.

Ευτυχώς για τον 42χρονη θηριοδαμαστή η επίσης εκπαιδευμένη για να χειρίζεται λιοντάρια 43χρονη γυναίκα του, Όλγα Μπορίσοβα, απομάκρυνε άμεσα το αιλουροειδές.

 

Σύμφωνα με την Daily Mail όλα προκλήθηκαν από τον καβγά που έστησαν δύο αρσενικά λιοντάρια κατά τη διάρκεια της παράστασης μπροστά σε 1.200 θεατές. Ο Μακαρένκο προσπάθησε να χωρίσει τα δύο μεγαλόσωμα ζώα με ένα τρίτο λιοντάρι να του επιτίθεται.

Μετά την πρώτη αντίδραση της Μπορίσοβα, στη σκηνή βρέθηκαν εργαζόμενοι στο τσίρκο οι οποίοι απομάκρυναν τα λιοντάρια με «κανόνια» νερού και κροτίδες.

Παρά την επίθεση τόσο ο Μακαρένκο όσο και η Μπορίσοβα ολοκλήρωσαν το νούμερό τους και υποκλίθηκαν στους θεατές με ορισμένους εξ αυτών να υποστηρίζουν ότι όλα όσα είχαν δει ήταν μέρος της παράστασης.

Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στη συνέχεια δείχνουν την έκταση των τραυμάτων του Ρώσου θηριοδαμαστή με γνώστες του χώρου να δηλώνουν ότι η σύζυγός του κυριολεκτικά του έσωσε τη ζωή.

protothema

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: