Φραγκολιάς για τον σάλο μετά από όσα είπε: «Εγώ γιατί έκανα δύο και τρεις δουλειές τον χρόνο; Επίδομα δεν έχω πάρει» (vid)

January 4, 2023
Την απάντησή του έδωσε ο Κώστας Φραγκολιάς για τα όσα ανέφερε στη συζήτηση για τα επιδόματα και τα σχόλια που υπήρξαν.

Ο Κώστας Φραγκολιάς απάντησε για τα σχόλια που δέχθηκε μετά από όσα είπε σχετικά με τα επιδόματα και τους νέους.


Διαφ.

Συγκεκριμένα, στην χθεσινή (4/1) εκπομπή «Happy Day», ανέφερε πως: «Δεν παίρνω επιδόματα, Σταματίνα μου, να κόψουν τα επιδόματα που έχουμε γίνει μια χώρα, όλη ανεργία. 25χρονοι και μου κάθονται σπίτι γιατί παίρνουν τα επιδόματα, να πάνε να δουλέψουν. Αν κόψουν τα επιδόματα, θα πάνε να δουλέψουν».

Αυτό ξεσήκωσε αντιδράσεις στα social media και ο ίδιος απάντησε σήμερα (5/1) για τα σχόλια αλλά και τα μηνύματα που δέχθηκε.

«Να κάτσω εγώ να πω αν έχω δουλέψει και τι ένσημα έχω και σε ποιους… Ας ψάξουν να τα βρούνε. Να απαντήσω στο ατσαλάκωτο μπλουζάκι ή στη σιδερωμένη αρκουδίτσα; Σε ποιον να απαντήσω; Ευχαριστώ αυτούς που απευθύνθηκαν προσωπικά στον λογαριασμό μου στο Instagram και είχαμε μία πολύ ωραία συζήτηση… Και με όσους διαφώνησα. Και με τους περισσότερους, το 99% καταλήξαμε μαζί κάπου. Ευχαριστώ για την ωραία και όμορφη προσέγγιση. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να πω τίποτα», τόνισε σήμερα.

«Η αλήθεια μας παρεξηγείται πάντα… Εγώ γιατί έκανα δύο και τρεις δουλειές και μάλιστα τον τελευταίο χρόνο, πριν αρχίσω τα ταξίδια τελοσπάντων, είχα και συγκάτοικο για να τα βγάζω πέρα. Μου έλεγαν “σιγά μη βάλω συγκάτοικο στο σπίτι μου”. Εγώ γιατί έβαλα; Εγώ επίδομα δεν έχω πάρει», πρόσθεσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: