«Έμεινα άστεγος, έτρωγα τα μπισκότα από τις καφετέριες»: Η οικονομική καταστροφή του Τζώνυ Θεοδωρίδη

January 5, 2023

«Έμεινα άστεγος, έτρωγα τα μπισκότα από τις καφετέριες»: Η οικονομική καταστροφή του Τζώνυ Θεοδωρίδη


Διαφ.

Τζόνι Θεοδωρίδης: Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο ηθοποιός την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αναφερόμενος στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του.Τζόνι Θεοδωρίδης

Τζόνι Θεοδωρίδης: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του

Σε μία κατάθεση ψυχής προέβη ο ηθοποιός στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο ίδιος θυμάται πως την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, εργαζόταν παράλληλα και σε μαγαζιά φίλων του. «Φέτος δεν έχω προτάσεις, όπως και γενικά δεν έχω γιατί έχω ξεκινήσει μια ιστορία στα δικαστήρια με ένα κανάλι» ανέφερε.

Μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει όντας άστεγος, αποκάλυψε πως συνέβησαν όλα όταν έφυγε στο Μιλάνο για να δουλέψει ως μοντέλο. «Ήταν πολύ καλά τα λεφτά, αλλά δεν μας πλήρωσαν από μία δουλειά και δεν είχαμε να πληρώσουμε το ξενοδοχείο, έληξε και η βίζα και έμεινα στο δρόμο έτρωγα τα μπισκότα που άφηναν στις καφετέριες» συμπλήρωσε.

Τζόνι Θεοδωρίδης

Ο ηθοποιός είναι πατέρας τριών κοριτσιών. «Συνειδητά έκανα παιδιά μετά τα 50, η μεγάλη μου κόρη είναι 28 χρονών», λέει. Μάλιστα, αποκάλυψε πως παλαιότερα είχε βάλει ανθρώπους να παρακολουθούν την κόρη του.

Τζόνι Θεοδωρίδης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: