Σήμερα θα είχε τα πρώτα της γενέθλια: Ράκος ο πατέρας του μωρού της 29χρονης πάνω απ'το μνήμα, άφησε σημείωμα

January 5, 2023

Σήμερα θα είχε τα πρώτα της γενέθλια: Ράκος ο πατέρας του μωρού της 29χρονης πάνω απ’το μνήμα, άφησε σημείωμα


Διαφ.

Στο T-live μίλησε ο πατέρας του μωρού που πνίγηκε στο φράγμα του Αλιάκμονα από την μητέρα του και τα λόγια του συγκλόνισαν το Πανελλήνιο. Για τον θάνατό του κατηγορείται η 29χρονη μητέρα του από τη Βέροια, η οποία φέρεται να το πέταξε στο τεχνητό φράγμα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.



Βαθύτατα συγκινημένος, το πρωί της Πέμπτης, επισκέφθηκε το μνήμα του μωρού του που σήμερα θα γινόταν ενός έτους και δεν πρόλαβε να το αποχαιρετήσει…

«Για την ημέρα της κήδευσής του ενημερώθηκα από έναν φίλο μου, από συγγενικά πρόσωπα όχι. Της άφησα ένα σημείωμα που λέει «Στην αγαπημένη μου κόρη, θα σ’ αγαπώ για πάντα» το οποίο συνοδεύεται από λίγα λουλούδια και ένα κουκλάκι που είναι για μωράκια» ανέφερε ο πατέρας του μωρού.

Για τη γνωριμία του με την 29χρονη, ο πατέρας του μωρού δήλωσε πως «έγινε η πράξη, γνωριστήκαμε και μου είπε ξαφνικά ότι ήταν έγκυος στον όγδοο μήνα και ότι το παιδί ήταν δικό μου. Δεν είχαμε κοντινές επαφές. Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και μετά από έναν μήνα πήρα την απόφαση να πω ότι δεν θέλω να το αφήσω στο έλεος του Θεού και έκανα τεστ DNA. Με αυτό το τεστ αποδείχθηκε ότι είμαι ο πατέρας. Έτσι ξεκίνησα τις διαδικασίες για να αναλάβω τις ευθύνες».

Άρης Πορτοσάλτε: Η καταγωγή για την οποία είναι περήφανος, η διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ και κούκλα σύζυγος

«Έκανα τα πάντα για το παιδί, ήθελα να το αναγνωρίσω και σήμερα 5/1/2023 το παιδί μου βρίσκεται εδώ. Σήμερα θα είχε τα γενέθλιά της… Είχα ετοιμάσει το δωμάτιό της, προς Θεού. Γενικά, στο σύνολό του πάνω από 20-25 ημέρες δεν είχε διανυχτερεύσει στο σπίτι μου» πρόσθεσε ο κ. Γιάννης στο T-live και στον Βασίλη Παπαναστασούλη.

Δες όλα όσα είπε ο πατέρας του μωρού που πνίγηκε στον Αλιάκμονα στον Alpha.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: