"Ντρέπομαι που έγινε από δημοσιογράφο μας": Έξαλλη η Καινούργιου με τη ρεπόρτερ της εκπομπής, ζήτησε συγγνώμη

January 5, 2023

“Ντρέπομαι που έγινε από δημοσιογράφο μας”: Έξαλλη η Καινούργιου με τη ρεπόρτερ της εκπομπής, ζήτησε συγγνώμη


Διαφ.

Δεν έκρυψε την ενόχλησή της η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την ερώτηση που έκανε δημοσιογράφος της εκπομπής της στον Μαυρίκιο Μαυρικίου.



Και η συγκεκριμένη ερώτηση είχε να κάνει την συμπεριφορά της Φωτεινής Δάρρα στο J2US, η οποία και εξέφρασε την πεποίθησή της ότι εκείνη και ο Πάνος Τριανταφύλλου που θα κέρδιζαν το J2US.

«Μήπως η Φωτεινή ήταν σίγουρη ότι θα νικήσει επειδή ο Πάνος έχει αυτή την ιδιαιτερότητα;» ήταν η ερώτηση της συνεργάτιδας της Κατερίνα Καινούργιου που την εξόργισε.

Το βίντεο με την ερώτηση της συνεργάτιδας της Καινούργιου


Η άμεση τοποθέτηση της Καινούργιου

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχασε χρόνο και φανερά ενοχλημένη ζήτησε τον λόγο και τοποθετήθηκε: «Ξέρετε πόσο στηρίζω την ομάδα μου και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Θλίβομαι πάρα πολύ με την ερώτηση που έκανε η δημοσιογράφος μας, που κατά τα άλλα είναι πολύ αξιόλογη. Απαράδεκτη ερώτηση. Ντρέπομαι. Πραγματικά ντρέπομαι. Επειδή είμαι αρκετά ευαισθητοποιημένη με αυτά τα θέματα,
δε ρωτάς ποτέ έναν άνθρωπο αν πιστεύει ότι η Φωτεινή Δάρρα πίστευε ότι θα κερδίσει λόγω της ιδιαιτερότητας του Πάνου.

Οικονομική καταστροφή για Μαρία Ιωαννίδου: «Έχασα όλη την περιουσία μου, είμαι φτωχή εξαιτίας αυτού του σατανά»

Καμία ιδιαιτερότητα δεν έχει ο Πάνος. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι. Και οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα,
αυτό που θέλουν, και θα το πω με αγάπη και στους τηλεθεατές και στη δημοσιογράφο και σε όλους εδώ, είναι να τους αντιμετωπίζουμε ως ίσους.

Το να γίνει μια τέτοια ερώτηση με θλίβει και ζητάω συγγνώμη εγώ προσωπικά που έγινε από τη δημοσιογράφο μας… Θα το πάρω πάνω μου. Αναγκαστικά θα το πάρω πάνω μου. Δε προλαβαίνω να βλέπω όλα τα βίντεο στο μοντάζ, συγγνώμη».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: