Ράκος η Κατερίνα Γκαγκάκη: "Είναι ζόρικο να κάνεις κηδεία & να κάθεσαι μόνη στην καρέκλα. Δεν μπορώ να το χωνέψω"

January 5, 2023

Ράκος η Κατερίνα Γκαγκάκη: “Είναι ζόρικο να κάνεις κηδεία & να κάθεσαι μόνη στην καρέκλα. Δεν μπορώ να το χωνέψω”


Διαφ.

Σε συνέντευξή της στο «Happy Day», η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και τις δύσκολες ώρες που πέρασε.
Υπάρχει πάρα πολύ στο μυαλό μου ότι από αυτά που είχαν συμβεί τους τελευταίους μήνες επαγγελματικά τον στενοχώρησα πολύ κι αυτό κατά κάποιο τρόπο συνέβαλε” ανέφερε η Κατερίνα Γκαγκάκη στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη.



«Έχω ηχογραφήσει ένα από τα τελευταία μας τηλεφωνήματα. Δεν ήξερα ότι θα είναι ένα από τα τελευταία… Ένα βραδινό που λέγαμε καληνύχτα, το ηχογράφησα. Χτες ήμουν στο τσακ να το ακούσω, δεν το έχω ακούσει ακόμα. Τον Μάρτιο θα είναι τρία χρόνια. Ήταν ξαφνικό, όσο μπορεί να είναι όταν ένας άνθρωπος ήταν 82 χρονών, αλλά ήταν μια χαρά. Υπάρχει πάρα πολύ στο μυαλό μου ότι από αυτά που είχαν συμβεί τους τελευταίους μήνες επαγγελματικά, τον στενοχώρησα πολύ κι αυτό κατά κάποιο τρόπο συνέβαλε.

Δεν μπορώ να το χωνέψω. Το καταλαβαίνω με τη λογική ότι δεν είναι έτσι. Είναι πολύ ζόρικο να κάνεις κηδεία και να κάθεσαι μόνη σου στην καρέκλα. Νομίζω ότι κάτι δεν έκανα καλά. Αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά δεν το διαχειρίζομαι ακόμα. Θεωρώ ότι θα μπορούσα να είχα κάνει πράγματα και να τα δει πριν φύγει. Μου λείπει πάρα πολύ, ενώ είναι αστείο ότι δυσανασχετούσα πάρα πολύ όταν με έπαιρνε μέσα στη μέρα. Με έναν περίεργο τρόπο τον βρίσκω συνεχώς μπροστά μου σε ανθρώπους, που έρχονται να μου μιλήσουν για αυτόν» εξομολογήθηκε από καρδιάς η Κατερίνα Γκαγκάκη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: