Οικονομική καταστροφή για Μαρία Ιωαννίδου: «Έχασα όλη την περιουσία μου, είμαι φτωχή εξαιτίας αυτού του σατανά»

January 5, 2023

Οικονομική καταστροφή για Μαρία Ιωαννίδου: «Έχασα όλη την περιουσία μου, είμαι φτωχή εξαιτίας αυτού του σατανά»


Διαφ.

Για την οικονομική καταστροφή που υπέστη εξαιτίας της εμπιστοσύνης που έδειξε σε λάθος άτομο μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή Open Weekend.



«Μέσα σε αυτήν την επταετία έχασα όλη μου την περιουσία γιατί μου έχει μείνει κάτι από τη χαζοτσιχλόφουσκα κι εμπιστεύτηκα λάθος άνθρωπο. Τα έδωσα όλα σε σχολή χορού και ξαφνικά δεν πληρώθηκε τίποτα. Είχα δύο σχολές κι επειδή έκανα θέατρο και διάφορα δεν προλάβαινα και την εμπιστεύτηκα σε μία δήθεν φίλη, που ήταν αυτός ο σατανάς ο καταραμένος που μπήκε στη ζωή μου και δεν πλήρωνε ούτε ΙΚΑ, ούτε υπαλλήλους, ούτε ενοίκια και χάνω σπίτια» είπε και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι:


«Εγώ κακώς είχα αφήσει την προσωνυμία διαχειρίστρια. Δεν είχα τίποτα αλλά ήθελα να έχω την καλλιτεχνική επιμέλεια της σχολής. Είχα δώσει τη σχολή στην κυρία να την κάνει ο Θεός κι εγώ θα δίδασκα. Αυτή με φόρτωνε με ενοίκια κ.ά. και ξαφνικά πριν από αυτά χρόνια μου έρχονται όλα κι έχασα το σπίτι μου στο Μάτι, που μου το χάρισε ο αγαπημένος μου Φρέντυ κι έχασα όλη μου την περιουσία. Είμαι φτωχή».
«Σπαταλήθηκα άδικα, φταίει το μυαλό μου, αλλά γιατί να τιμωρηθώ τόσο πολύ; Είμαι καλό παιδί, δεν έχω πειράξει άνθρωπο», κατέληξε η Μαρία Ιωαννίδου.


Μακάβριο τέλος: Τον έψαχναν μια ολόκληρη μέρα & αντίκρυσαν το αποτρόπαιο θέαμα λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του


Πηγή

Διαβάστε επίσης: