Γολγοθάς για τη Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: "Πονάω 24 ώρες το 24ωρο. Έμαθα να ζω με αυτό. Μου λένε ότι έτσι θα πάει"

January 6, 2023

Γολγοθάς για τη Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: “Πονάω 24 ώρες το 24ωρο. Έμαθα να ζω με αυτό. Μου λένε ότι έτσι θα πάει”


Διαφ.

Η ηθοποιός Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Studio 4 και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.
“Είχα καταφέρει σε κάποια φάση να περπατάω χωρίς να νιώθω τα πόδια μου. Έχω μάθει να ζω με τον πόνο. Μου λένε ότι έτσι θα πάει” εξομολογείται η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος απολαύσαμε στον ρόλο της Σοφίας στη σειρά Maestro, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σοβαρότατο ατύχημα που είχε πριν χρόνια, που λίγο έλειψε να την αφήσει παράλυτη.

«Συνέβη το 2010. Έπεσα από ύψος 4-4μιση μέτρων στο διάλειμμα μιας πρόβας. Έζησα από θαύμα. Είχα ένα συντριπτικό κάταγμα, διαλύθηκε ο πρώτος οσφυϊκός, μπήκε στον νωτιαίο μυελό και είχα παραλύσει» περιγράφει η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

«Είχα καταφέρει σε κάποια φάση να περπατάω χωρίς να νιώθω τα πόδια μου. Η αλήθεια είναι ότι πολύ γρήγορα μπόρεσα να σταθώ αλλά δεν είχα την αίσθηση, φορούσα κηδεμόνα» προσθέτει στη συνέχεια.

Ασύλληπτη τραγωδία: 42χρονος δολοφόνησε γυναίκα, πεθερά και τα 5 παιδιά του πριν αυτοκτονήσει

«Το επανήλθες είναι πολύ σχετικό. Πολλοί άνθρωποι εμπίπτουμε στο σύνδρομο του χρόνιου πόνου, πονάω 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες τη βδομάδα. Έχω μάθει να ζω με τον πόνο. Μου λένε ότι έτσι θα πάει» εξομολογείται στη συνέχεια η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου και σοκάρει.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η γνωστή ηθοποιός παραδέχεται: «Αν δεν κάνω φυσικοθεραπεία δεν τη… βγάζω. Πρόσφατα πέρασα μία περίοδο πένθους. Άρχισα να δυσκολεύομαι πάρα πολύ ψυχολογικά, γιατί πίστευα ότι κάποια στιγμή θα είμαι όπως ήμουν πριν. Τι σημαίνει όμως αυτό; Εδώ δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι με αυτό που ήμασταν πριν 1 λεπτό».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: