«Τώρα ο κόσμος ξέρει τι έγινε πριν μπεις μέσα…»: Όλοι μιλάνε γι' αυτό που είπε ο Τριαντάφυλλος για τον Βασάλο

January 6, 2023

«Τώρα ο κόσμος ξέρει τι έγινε πριν μπεις μέσα…»: Όλοι μιλάνε γι’ αυτό που είπε ο Τριαντάφυλλος για τον Βασάλο


Διαφ.

Εκτός εαυτού ο Τριαντάφυλλος μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου απέναντι στον τραγουδιστή και τη συμμετοχή του στο Survivor All Star.Όταν η δημοσιογράφος από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά είχε ρωτήσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο για το με ποιους θα ήθελε αγωνιστεί, απάντησε τον Τριαντάφυλλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο. Όταν μάλιστα ενημερώθηκε για το ότι ο Τριαντάφυλλος δεν θα μπει ακόμα μέσα στο παιχνίδι, τότε δήλωσε: «Α, δεν θα κάνουμε 60% τηλεθέαση δεν πειράζει. Τώρα που δεν ήρθε πώς θα κάνουμε 60%; Θα τον ήθελα, είναι περίπτωση».

Η απάντηση του Τριαντάφυλλου

Αναρτώντας δύο stories στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος έγραψε: «Καλά αυτός δεν ήταν που ειρωνευόταν στο πουλμανάκι και έλεγε διάφορα; Τι νόμιζες ότι θα έκρυβες λεφτά για να λαδώσεις τους ντόπιους για να τρως εις βάρος άλλων παικτών και να το παίζεις μάγκας; Εδώ είναι Survivor, θα σεβαστείς τους παίκτες ψευτοφουσκωτούλη! Και που ανεβάζω για σένα πολύ είναι, τώρα ο κόσμος ξέρει τι έγινε πριν καν μπεις μέσα και θα σε κρίνει ανάλογα».

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος έγραψε: «Ειρωνεύτηκες την αλήθεια φίλε πανελίστα και τώρα σε έπιασαν να έχεις κρύψει λεφτά να τα δίνεις στους security. Όσο για το 60% ρώτησε την παραγωγή, ψευτοφουσκωτούλη! Όταν θα έρθεις, θα τρέξουμε όπου θες και θα σε πάω και στους μεγαλογιατρούς».

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος

ΤριαντάφυλλοςΠηγή

Διαβάστε επίσης: