«Δεν ξέρουν τι τους γίνεται στον ΑΝΤ1! Τσιμουδιά!»: Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με αυτά που ακούστηκαν

January 6, 2023

«Δεν ξέρουν τι τους γίνεται στον ΑΝΤ1! Τσιμουδιά!»: Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με αυτά που ακούστηκαν



Έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» αναφορικά με σχόλια για τη σχέση του με συνεργάτη του στον ANT1.



«Παρεξήγησαν κάποιοι που είπαμε ότι ο Γιώργος Γρηγοριάδης είναι “πασπαρτού”. Είναι τιμητικό για τον Γιώργη και το ξέρει και ο ίδιος. Ο καθένας κάθεται σπίτι του, σκέφτεται μία μην πω τι και πετάει ό,τι θέλει. Ο Γιώργος Γρηγοριάδης ήταν προσωπική επιλογή δική μου να κατέβει από τη Θεσσαλονίκη, γιατί θεωρώ ότι είναι ένα ιδιαίτερα χαρισματικό άτομο, γι’ αυτό σας παρακαλώ τσιμουδιά όταν αναφερόσαστε στη σχέση μου μαζί του», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης έκανε την εμφάνισή του στον αέρα της εκπομπής με τον Γιώργο Παπαδάκη να προσθέτει: «Είναι πολυεργαλείο ο Γιώργος, αποστολές, κάνει πολύ πρωινές εκπομπές, τον κόβουν γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται στον ΑΝΤ1, τον ξαναφέρνουν γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται στον ΑΝΤ1, μας καλύπτει, μας φροντίζει για ό,τι προκύψει, από αύριο θα είναι εδώ με τη Μαριώ γιατί θα λείπω δυο μέρες».

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Γρηγοριάδης αύριο θα βρίσκεται στο «Καλημέρα Ελλάδα», καθώς ο Γιώργος Παπαδάκης απουσιάζει λόγω προγραμματισμένου ταξιδιού.

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: