Βασίλης, Άγγελος και Χάρης Τσαλίκης: Είναι κλώνοι του πατέρα τους κι ανέβασαν την φώτο που έκανε… χαμό

January 6, 2023

Βασίλης, Άγγελος και Χάρης Τσαλίκης: Είναι κλώνοι του πατέρα τους κι ανέβασαν την φώτο που έκανε… χαμό


Διαφ.

Μεγάλη ομοιότητα με τον πατέρα τους έχουν οι τρεις γιοι που έχει αποκτήσει ο Γιώργος Τσαλίκης με τη σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου.



Παρότι τραγουδιστής είναι ενεργός στα social media αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τους γιους του. Αφορμές πολλές φορές είναι τα γενέθλιά τους ή οι γιορτές, αυτό ακριβώς συνέβη και τις τελευταίες μέρες, αφού ο τραγουδιστής μοιράστηκε μερικές οικογενειακές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τσαλίκης

Τσαλίκης

Τσαλίκης

Ο Γιώργος Τσαλίκης παρά τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις του, προσπαθεί να περνάει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του. Έτσι, και τις μέρες των Χριστουγέννων τις γιόρτασαν όλοι μαζί. Μάλιστα, η σύζυγός του ανέβασε στα social media φωτογραφίες με τους τρεις γιους τους.

View this post on Instagram

A post shared by Δώρα Δημητροπούλου (@dora_dimitropoulou)

«Καλωσήρθες 2023. Σε υποδεχθήκαμε με αγάπη, αγκαλιά με τους δικούς μας ανθρώπους και με την πεποίθηση ότι είσαι μια καλύτερη χρονιά για εμάς και για όλο τον κόσμο. Χρόνια πολλά σε όλους», ανέφερε συγκεκριμένα.

Σήμερα, με αφορμή τα πρώτα γενέθλια της ανιψιάς του, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα με τους γιους του, όπου η ομοιότητά τους είναι φανερή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: