Ελεονώρα Μελέτη: «Αγχώνομαι μήπως κάποιος πίστευε ότι επειδή κάνω τηλεόραση, έχω κοιμηθεί με κάποιον σε καίρια θέση»

January 6, 2023

Ελεονώρα Μελέτη: «Αγχώνομαι μήπως κάποιος πίστευε ότι επειδή κάνω τηλεόραση, έχω κοιμηθεί με κάποιον σε καίρια θέση»



Έξω από τα δόντια μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής της «Mega Καλημέρα» σχετικά με την πορεία της στην τηλεόραση.



Με αφορμή τη δήλωση της Γιούλης Ηλιοπούλου στο «Mega Καλημέρα» ότι «όλη μου η ζωή ήταν μία σεξουαλική παρενόχληση, έχω πετάξει καρέκλες στο κεφάλι παραγωγού», η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε για τον χώρο των media και το μεγάλο άγχος που έχει αναφορικά με το ξεκίνημά της.

«Πέφτετε από τα σύννεφα που το ακούτε αυτό; Γιατί η Γιούλη Ηλιοπούλου δούλευε σε μία περίοδο στην τηλεόραση και στο θέατρο που λίγο πολύ, όταν κάποιος γνωστοποιούσε στην οικογένειά του ότι σκοπεύει να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο, το έλεγαν… Εγώ θεωρώ ότι όταν ξεκινήσαμε, δεν μπήκαμε ανυποψίαστοι στον χώρο. Δηλαδή τα είχαμε ακούσει, τα ξέραμε, τα θεωρούσαμε και λίγο πιο αναμενόμενα να το πω έτσι», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη στους συνεργάτες της.

«Δηλαδή οι δικοί σου γονείς, όταν τους είπες ότι θα ασχοληθείς με τη δημοσιογραφία, σου είπαν να μην το κάνεις γιατί ακούγονται διάφορα;», ρώτησε την παρουσιάστρια η Άννα Ζηρδέλη, με την Ελεονώρα Μελέτη να απαντά:

«Εγώ γαλουχήθηκα σε μία περίοδο της τηλεόρασης που έλεγαν ότι εάν δεν κοιμηθείς με κάποιον, δεν πρόκειται να προχωρήσεις. Τι εννοείς; Και το μεγάλο μου άγχος είναι, μήπως κάποιος πίστευε ότι επειδή κάνω τηλεόραση, έχω κοιμηθεί με κάποιον σε καίρια θέση. Παιδιά, μην με κοιτάτε σαν να είσαστε ροφοί! Δεν το έχετε ξανακούσει ποτέ; Τότε, γιατί σας φαίνεται σαν να λέω κάτι που δεν το έχετε ξανακούσει;».

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: