Στα μαύρα το Αγρίνιο για τον θάνατο του Γιώργου: Η διπλή αυτοκτονία με φυτοφάρμακο και το πενταπλό φονικό

January 6, 2023

Στα μαύρα το Αγρίνιο για τον θάνατο του Γιώργου: Η διπλή αυτοκτονία με φυτοφάρμακο και το πενταπλό φονικό


Διαφ.

Οικογενειακή τραγωδία συνθέτει ο ξαφνικός χαμός του χαροκαμένου πατέρα από το Αγρίνιο, Γιώργου Νικολόπουλου, μόλις στα 62 του χρόνια.Σύμφωνα με το agriniotimes.gr, ο εκλιπών υπέστη ανακοπή, ενώ εργαζόταν στο εργοτάξιο του Άκτιο – Αμβρακία, στον Δρυμό Βόνιτσας.

Πρόκειται για τον πατέρα του ενός από τους πέντε κυνηγούς, ξαδέλφια μεταξύ τους, που σκότωσε ο Διονύσης Φούκας το 2006, στα Καλύβια Αιτωλοακαρνανίας, επειδή στη διάρκεια του κυνηγιού πάτησαν το τριφύλλι που μεγάλωνε για τα ζώα του και με τις καραμπίνες τους τρόμαζαν τα ετοιμόγεννα ζώα.

Το πολλαπλό έγκλημα είχε συνταράξει τότε πέρα από το Αγρίνιο και όλη την Ελλάδα. Ένα από τα θύματα ήταν ο 17χρονος Αλέξης και μάλιστα ήταν ο πατέρας του, που πέθανε πριν από μερικές ημέρε, ο πρώτος που έφτασε στον τόπο του πενταπλού φονικού.

Αγρίνιο

Ωστόσο, οι τραγωδίες δεν είχαν τελειώσει ακόμα για τον Γιώργο Νικολόπουλο. Περίπου τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2010, έφυγαν από τη ζωή και η 51χρονη σύζυγος μαζί με την 16χρονη κόρη του, που προέβησαν σε απονενοημένο διάβημα πίνοντας φυτοφάρμακο, καθώς δεν ξεπέρασαν ποτέ την απώλεια του 17χρονου Αλέξη.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του 62χρονου διατάχθηκε η προβλεπόμενη προανάκριση, στο πλαίσιο της οποίας παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.

Η κηδεία του έγινε την Πέμπτη, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καμαρούλας, του χωριού όπου ζούσε με την οικογένειά του, που σκόρπισε μετά από τις δύο τραγωδίες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: