«Πάγωσαν» οι αστυνομικοί όταν το είδαν: Η κίνηση που έκανε η 29χρονη Μήδεια αφού πέταξε το μωρό της στο ποτάμι

January 7, 2023

«Πάγωσαν» οι αστυνομικοί όταν το είδαν: Η κίνηση που έκανε η 29χρονη Μήδεια αφού πέταξε το μωρό της στο ποτάμι



Το βίντεο με την 29χρονη που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, δείχνει τις τελευταίες της κινήσεις μετά το τραγικό έγκλημα στον Αλιάκμονα. Είναι οι τελευταίες κινήσεις της 29χρονης μητέρας, αφού πέταξε το μωρό της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, όταν πια έχει επιστρέψει στη Βέροια.



Νέα στοιχεία που συγκλονίζουν έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις κινήσεις της 29χρονης στη Βέροια που κατηγορείται ότι πέταξε το μωρό της 11 μηνών στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Γύρω στις 16:00 η 29χρονη κάλεσε ταξί για να την παραλάβει από το φράγμα του Αλιάκμονα και κατευθύνθηκε προς την Βέροια.

Γύρω στις 16:30 έφτασε στα ΚΤΕΛ της Βέροιας χωρίς το παιδί της.

29χρονη
Σύμφωνα με βιντεοληπτικό υλικό που βλέπει το φως της δημοσιότητας και μετέδωσε το MEGA, λίγη ώρα, αφότου η 29χρονη έχει φύγει από το φράγμα του Αλιάκμονα αφήνοντας πίσω της το ίδιο της το παιδί, εμφανίζεται στη Βέροια να επισκέπτεται κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.

Οι κινήσεις της νεαρής γυναίκας είναι φυσιολογικές, χωρίς να δείχνουν κάποια ταραχή για όσα έχουν συμβεί λίγη ώρα νωρίτερα.

Εκείνη 47, εκείνος…: Η διαφορά ηλικίας της Φαίης Ξυλά με τον νεαρό ηθοποιό & η αποκάλυψη – “Δεν το διαψεύδω”

Οι εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων δείχνουν, αρχικά, την 29χρονη να φτάνει στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στη Βέροια.

Πλησιάζει τον γκισέ και ατάραχη ρωτάει ποιο είναι το επόμενο δρομολόγιο με κατεύθυνση την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, χωρίς, ωστόσο, να κόψει εισιτήριο.

Η 29χρονη μητέρα μπήκε σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών

Στη συνέχεια, η γυναίκα βγήκε από το κτίριο και πήγε στο διπλανό κατάστημα, το οποίο είναι πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών. Είναι άγνωστο εάν έπαιξε κάποιο τυχερό παιχνίδι ή εάν ζήτησε πληροφορίες.
Μετά το κατάστημα τυχερών παιχνιδιών η 29χρονη κατευθύνθηκε στο κέντρο της Βέροιας και ύστερα επέστρεψε στα ΚΤΕΛ, απ’ όπου πήρε το λεωφορείο και έφυγε για την Αλεξάνδρεια, όπου και πέρασε τη νύχτα σε ξενοδοχείο.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη μητέρα έχει προφυλακιστεί για την φερόμενη πράξη της και αναμένεται να υποβληθεί σε νέα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που θα καθορίσει αν θα οδηγηθεί στην γυναικεία πτέρυγα των φυακών Κορυδαλλού ή στην ψυχιατρική κλινική του Ελαιώνα στη Θήβα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: