«Η μάνα του πιλότου τα ξέρει όλα»: Η πρώτη αντίδρασή της μετά τις αποκαλύψεις του πατέρα της Κάρολαϊν

January 7, 2023

«Η μάνα του πιλότου τα ξέρει όλα»: Η πρώτη αντίδρασή της μετά τις αποκαλύψεις του πατέρα της Κάρολαϊν


Διαφ.

Ο πατέρας της Κάρολαϊν, Ντέιβιντ Κράουτς, δίνει νέα διάσταση στη δολοφονία της κόρης του βάζοντας πολλές μεταβλητές στην υπόθεση.



Ο Ντέιβιντ Κράουτς υποστήριξε ότι η κόρη του δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο επειδή ο πιλότος ήταν μπλεγμένος με συμμορία ναρκωτικών. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και η μητέρα του πιλότου που γνώριζε τα πάντα.

Η Κάρολαϊν δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2021 από τον σύζυγό της. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε υποστηρίξει αρχικά ότι η οικογένειά του είχε πέσει θύμα ληστείας ενώ δέθηκε χειροπόδαρα και σκότωσε τον σκύλο προκειμένου να φανεί πειστική η εξήγησή του.

Ο ίδιος ομολόγησε το έγκλημά του 40 ημέρες αργότερα, ενώ κλήθηκε από τις αρχές όταν ήταν στο μνημόσυνο της Κάρολαϊν.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό στον ΑΝΤ1, η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είναι αναστατωμένη από τις καταγγελίες του Ντέιβιντ Κράουτς. Οι γονείς του πιλότου δεν ξέρουν αν οι αποκαλύψεις θα επηρεάσουν τη δίκη στο εφετείο για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Η οικογένεια του πιλότου προτιμά να κρατήσει χαμηλούς τόνους για το κύκλωμα ναρκωτικών, το οποίο κατήγγειλε ο πατέρας της Καρολάιν. Η ρήξη στο δικαστήριο πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
«Δεν ξέρουμε καν που βρίσκεται η μικρή, έχουμε να τη δούμε μήνες», επισημαίνεται από την οικογένεια του πιλότου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: