«Δεν το επέλεξα εγώ»: Δύσκολες ώρες για τον Αντίνοο Αλμπάνη, χώρισε από την σύντροφό του

January 7, 2023

«Δεν το επέλεξα εγώ»: Δύσκολες ώρες για τον Αντίνοο Αλμπάνη, χώρισε από την σύντροφό του



Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού και στο κανάλι της στο youtube αποκαλύπτωντας πληροφορίες για την προσωπική του ζωή.



O γνωστός ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία της σειράς Maestro, το Netflix ενώ αποκάλυψε πως πρόσφατα βγήκε από μια σχέση.
«Νιώθω ευτυχής και περήφανος. Δεν υπήρχε ποτέ στο μυαλό μου το ότι θα βγω στο Netflix γιατί δεν υπήρχε προηγούμενο. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ανοίξει αυτή η αγορά. Το συζητούσαν χρόνια ότι βάση νομοθεσίας πρέπει το Netflix να εντάξει και ελληνικό προϊόν στην πλατφόρμα.

Όπου δραστηριοποιούνται αυτές οι εταιρείες πρέπει να έχουν και εγχώριο προϊόν. Δεν φανταζόμουν όμως ότι θα είναι το δικό μας προϊόν αυτό που θα ενταχθεί. Είναι μια ιστορική στιγμή. Όχι μόνο για εμάς. Αλλά για τη δουλειά μας. Ανοίγει ένας νέος δρόμος.
Έβαλα το trailer στο Netflix και μ’ άκουσα να μιλάω βραζιλιάνικα, τουρκικά, πολωνικά… Κατουρήθηκα στα γέλια», δήλωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Στη συνέχεια η Νάνσυ Παραδεισανού τον ρώτησε αν από το Maestro και έπειτα έχει περισσότερες προτάσεις για δουλειά. «Σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε: “έχουμε αυτή τη σειρά αλλά δεν θέλουμε παράλληλα να παίζεται ο δεύτερος κύκλος του Maestro“. Απ’ τη μία υπάρχει ένα ενδιαφέρον αλλά απ’ την άλλη θέλουν μία αποκλειστικότητα που σε αυτή τη χώρα ποτέ δεν πληρώνεται», τόνισε.

Εκείνη 47, εκείνος…: Η διαφορά ηλικίας της Φαίης Ξυλά με τον νεαρό ηθοποιό & η αποκάλυψη – “Δεν το διαψεύδω”

Τι αποκάλυψε ο Αντίνοος Αλμπάνης για την προσωπική του ζωή

Ο Αντίνοος Αλμπάνης προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή. «Δεν έχω σχέση. Θα ήθελα πολύ να έχω. Είναι σημαντικό το να γυρνάς το βράδυ σπίτι από τη δουλειά και να υπάρχει ένας ώμος, μια αγκαλιά, ένα πιάτο φαΐ. Δεν το έχω επιλέξει στη φάση που είμαι τώρα. Βγήκα από μια σχέση πολύ πρόσφατα. Είμαι πολύ συντροφικός άνθρωπος και επενδύω πολύ στις σχέσεις», εξομολογήθηκε.

Η Νάνσυ Παραδεισανού τον ρώτησε γιατί τελείωσε η σχέση του με εκείνον να απαντάει: «Γιατί χωρίζουν οι ζωές των ανθρώπων που αγαπήθηκαν με τόσο κόπο. Τελικά. Μια σχέση θέλει πολλή δουλειά. Πέρα από τη δουλειά όμως που χρειάζεται να κάνεις για να λειτουργήσει μια σχέση, υπάρχει και ένα κομμάτι δουλειάς που πρέπει να κάνεις με τον εαυτό σου. Οπότε, αν εσύ έχεις δουλέψει σε έναν βαθμό και η άλλη πλευρά δεν το έχει κάνει τότε η σύγκλιση απέχει. Πρέπει να αφήσεις στον άλλον τον χώρο και τον χρόνο για να κάνει τη δουλειά με τον εαυτό του».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: